BLOGGER BARU BOLEH KE JOIN GATHERING??? | impianku dalam mimpiku

Tuesday, February 15, 2011

BLOGGER BARU BOLEH KE JOIN GATHERING???

Assalamualaikum...

GATHERING... semenjak dua menjak ni, bnyk kali aku terbaca entry tentang gathering blogger2 kt Malaysia ni. Gathering men bowling la, futsal la, BBQ la, mcm2 lg lah.. dari gambar2 dan cerita2 sume rasanye cm menarik je.. :) mesti enjoy je kan sape yang join gathering tu. yang terbaru ni kt Putrajaya ek. sebelom tu kt negeri ak pon ade wat, Melaka.


Setahu ak, sume yang join gathering tu, kebanykkan nye xpernah berjumpe kn. so cm ne suasane mase gathering tu ek. hehehe.. tp aku yakin ar, yang join tu sumenye dh kenal rapat kt dunia blog kn. ye la, dari page Sahabat Blogger pon ak nengok sume cam unite giler la.. bagos la cm tu.. :)

Aku pon teringin gak nk join gathering2 ni. tp bagi ak yang dikategorikn blogger baru ni layak ke?.. :) dah la sume nye xkenal ak. apatah lagi blog ak. haha... kalo ak g mesti segan giler. cnfirm ak jd cangok je la kt sane kn. haha.. Sory la kalo tanggapan ak ni salah yerk..

Pape pon, hope, one day aku dapat gak join korng gathering same2 kn.. :)

Sekian..

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

25 comments:

Dilla Nur said...

dilla knal top ngn imagine..hehe

Rockstar Chan said...

waaa.... boleh je :) +friens kan dari situ :)
kte pun belum g lg mana2 gathering.. tkde masa .. n kdg2 tk kene dgn date mereka buat.. tkpe ada msa boleh join :)

topimagine said...

dilla >>> dilla la antara blogger terawal yg sy kenal semenjak join dunia blog ne.. :)

Rockstar chan >>> huhu.. hope satu ari anti kite dpt gathering same2 kn :)

Along Usop said...

bile la along bole join gathering... =P

FariehanIbrahim [LBC] said...

xpe, yg baru pom akn jdi lame gak. hehe
join jgn xjoin. ^^

topimagine said...

along >>> same la kite along.. :)
fariehan >>> nak join segan lak.. :)

Amira Naddia said...

ntah le..
cam la kite di jemput..

alynn malynna said...

pernah pegi gathering nie sekali je...
anjuran nuffnang...
lepas tu da x de join...

segan!!
ahaha...kite x hebat sgt....

cinonex coreyan said...

datang buat macam orang lame =)

topimagine said...

amira >>> tau xpe :)
alynn >>> haha.. so m ne.. msti enjoy kn :)
cinoex >>> ye xye gakkan.. bajet otai.. hahaha :)

Miss Tira said...

orang kata tak kenal maka tak cinta. So, kalau pergi tu kenal-kenal laa ye.. Hehehe ^^

P/s: Tira pun sama je. Tringin nak pergi tapi S.E.G.A.N....... hehehe :p

Yuslia Suhana said...

tula...segan nak pegi..dahla baru je berblog neh..entry pun tak sampai 20 lg..hahahahaha

topimagine said...

tira >>> haha.. anti tira organize la 1 satu gathering untuk blogger yg penyegan ek :)
suhana >>> Saya pon budak baru belajar :)

aliaa farhana said...

mesty la bley...sbb dr c2 la kite stat nak bkenalan kn...klu kite asyik pikir kite ta layak, spai bile2 kite ta dpt kenal rapat ngn blogger2 yg laen...atleast, klu ade medium mcm sahabat blogger, tade la kekok sgt kan bile gathering 2...paling ta pun ade la sorg dua yg kite rapat kat sahabat blogger...so mule2 mlekat dgn yg rapat je la...lame2 mesty bley brgaul dgn yg laen...kan?kan?

topimagine said...

hehehe.. time kaseh cik aliaa.. tu la maslah nye.. tahap merendah diri ni masih menebal lg.. sy ne pemalu orangnye kt kan.. :)

Red Apple said...

betul!macam saya nih baru nak masuk 6bulan berlog kan.. teringin na ikut gathering tapi tak pernah diinvite.. wuuuu~ T.T

cik ayin said...

malu nak jumpa org..huahaha

topimagine said...

apple >>> leh g gathering kalo di invite je ke ??? :)
cik ayin >>> same la kita.. pemalu :)

::Budak Degil:: said...

bgus gathering ni sbenanye..merapatkan silaturrahim...mane tau jodoh kt situ ke..hehe

ghost writer said...

samalar kita masih baru lagi...segan siuttt

topimagine said...

budak degil >>> blogger dari latin or jepon ade join gathering kt malasyia x.. mane la tau jdh ak.. :)
ghost rider >>> haha.. tau xpe.. name je ghost.. tp penyegan.. haha :)

Cekodok said...

ini la waktu nak buat best... promosi blog korang kaw2 punya... cari kawan sebanyaknya.. haha

CahayaCintaIlahi said...

insyaAllah..
kte pun teringin nak jOin gak
kte pun blogger baru gak.. huhu
harap2 ade lagi la gathering
sebegitu hehe ;)

topimagine said...

cekodok >>> huhu.. btol ke.. mesti enjoy je kn.. :)
cahaya >>> huhu. memang sntiasa ade kn.. cume jauh atau dekat je kn.. :)

nelly said...

Wah . . together gether . hehe