EPL KAN DAH HABIS, WAT PE NAK CERITA LAGI | impianku dalam mimpiku

Monday, May 23, 2011

EPL KAN DAH HABIS, WAT PE NAK CERITA LAGI

Assalamualaikum...

ENGLISH PREMIER LEAGUE.... setelah tamat 38 perlawanan, maka berakhir cabara EPL bagi season 2010/2011.. dengan CHELSEA menjadi naib juara liga dan Birmingham, Blackpool dan West Ham tersingkir dari EPl untuk season depan...


So bila dah habis, wat pe nak cerita lagi.. lain la kalo nak cerita pasal juara EPL season lepas punye kan... memang gempak la Champion season lepas nye... hehe.. season ni dah la bosan... Juara die pon team yang biasa2 je.. lagi la membosan kan... menang dengan bantuan nasib je.. :)

Ni x, lepak ngan member2 citer pasal EPL, g kerja cakap pasal EPL, nengok tv pasal EPL... bosan weiiii.... xde citer len ke.. citer la pasal Akademi fantasi ke, Mentor ke, pasal Blogger of the year ke... hehe...

K la, malas lak aku nak membebel panjang lagi... anti orang cakap ni entry sebab bengang n kecewa lak.. hope season depan suasana EPL akan lebih meriah dan gempak dengan menghasilkan juara yang lebih berkualiti seperti CHELSEA...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

QaRr JaliL said...

KTBFFH!

KAMIHIDUP said...

bab ni kita sependapat. hidup CHELSEA.

cucu umie said...

MU still the best bro..kuikui hope season depan MU akan still maintain the momentum..kuikui

deeya said...

waaah CHELSEA !! nampak biru u olls .. muah ! hahakz ~

Blog Gosip said...

waaaa bangga la ye awak di review dengan penulis senja babi

DaK CoMoT said...

xsuka chelsea...heeeeee

hawiz said...

hahaha...xsuke chelsea..huhu

nazirah said...

ala tak tengok bola
tak paham
tak paham
huhu

Puan Kutu said...

argh tak minat bola.mmg tak amik tau.hehe..

grOundnUt said...

MU ruless!^^v

nelly said...

eh 2??
alamak ! nelly ni ketinggalan apa2 ke ??

chii said...

err..cite bola lagi...adeuih..bowring :p

Blog Gosip said...

geng penulis senja anjing ce tengok puisi aku ea

blog-tips-kurus said...

Malaysia!! :-)
*sori, ok tak?

p!q4h b@guss said...

boooooooo..
trima la knyataan Mu da bes..haha

afiqazizan said...

bro cite la pasal liverpool..haha.

MOHAMAD said...

da kalah tu trima jela..

Andrew said...

geng penulis senja anjing ce tengok puisi aku ea