SELAMAT TINGGAL DAN SELAMAT DATANG | impianku dalam mimpiku

Monday, May 2, 2011

SELAMAT TINGGAL DAN SELAMAT DATANG

Assalamualaikum...

http://dillanur.blogspot.com/

SELAMAT TINGGAL DILLA NUR.... sedih lak bile seorang member blog aku ni nak tinggal kan dunia blog wat selamanye... aku pon xtau sangat ape masalah sebenarnye yang menghantui hidup beliau...

Apa yang aku leh cakap lah, sebagai seorang sahabat aku nak nasihatkan cik dilla supaya tabah menghadapi segala cabaran ni... sampai bila nak lari dari masalah kan.. kita hendaklah sentiasa cuba untuk selesaikan masalah ni yerk.. hope u succes in ur life k...

http://skyjuicechocolate.blogspot.com/

SELAMAT DATANG SYASYA... ni pulak aku nak cter siket kepada sahabat baru aku, iaitu follower aku yang ke 888.... xsangka aku, dalam mase 3 bulan setengah aku join dunia blog ni, follower aku dah mencecah seramai ni.. walaupun jika dibandingkan dengan blogger len yang dah beriban follower nye, aku tetap berbangga dan berpuas hati dengan pencapaian aku setakat ni... cewwahhhh.. hehe

Aku lom sempat nak berkenalan ngan gadis yang cantik molek ni.. yang aku tau beliau berasal dari penang.. sape yang berminat ngan orang penang leh la cube2 cucuk jarum yerk.. mane lah tau ade rezeki... hehehe

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

hanim azhari said...

waaa...dlm kesedihan ade gak kegembiraan kan..<-- ape yg aku komen pon xtw hahaha

Fyqa said...

cpatnye dpt pganti kwn bru.hihi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pada sume, kawan2 yang lama dan setia adalah tetap kawan baik aku dalam dunia blog.. kawan baru belom tentu akan menjadi kawan baik aku :)

Tuan Muda Naim said...

selamat datang :) dan selamat tinggal :'(

FariehanIbrahim [LBC] said...

xpe, fb ade ag menjadi pghubung. heee ;D

puanbee said...

sedekah kan follower kat akk sikit huhu

mykhalis said...

wahahha.. top.. ko tak nak cucuk line ke?

Mrs.Yie said...

dillanur tggalkan dunia blog?biar btl top.....

cik azeya said...

hebat ar top. dah nak dekat riban. bagi ar sikit dekat penunggu bulan. hihi. :)

nelly said...

semoga mereka ada pengalaman manis dalam berblogging ^__^

Miss Tira said...

Erk, nape nak tinggalkan dunia blog. Hmm, Tira pun terfikir juga kadang-kadang sampai bila Tira boleh jadi seorang blogger. Harap-harap bertahan selama yang boleh hendaknya.

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cintabungablogspot ko taknak wish "selamat berusaha" ke top? bagila semangat sket .. huhu :P

sitihanisahali said...

teruskn berblogging :)

KAMIHIDUP said...

kalau nama pun dah top, memang top top meletop, haaaa. :)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

gitulah dlm dunia blog ni dtg dan pergi..akak pon sampai satu ms nnt berenti jugak belog ni kut..bak mai folower bagi sikit..

mOon jOhari said...

waaa...ramainya...taniah...kualiti lbh penting...blog kamu pn menarik en. cashier...

Puan Kutu said...

eh yang hilang tumbuh berganti.tp syglah klu tinggalkan terus dunia blog.biarlah yang tumbuh semakin bercambah..;)

syafiqah A.k.a syasya said...

syasya dtg sini bca enty utk syasya..tq yeahh..:)