TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM | impianku dalam mimpiku

Tuesday, March 29, 2011

TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM

STICKY POST!!! (sila scroll ke bawah untuk latest entry)

Assalamualaikum...

BLOGLIST.. setelah mendapat respon dari pandangan readers2 dari entry REMOVE DARI BLOGLIST... aku kt sini nak wat la balek segmen bloglist ak k.. terpulang la ko orang nak join ke x segmen blog amatur ni.. hehe..

-------------------------------------------------------------------------------

1. Ko orang wat satu entry bertajuk "TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM" dan letakkan banner kt atas ni dalam entry ko orang...

2. Ko orang nak follow ke x terpulang la.. (coz, kalo follower aku bertambah tp, entry aku xdpt feedback wat pe kn.. )

3. Citer sket pandangan ko orang tentang header aku ngah berimaginasi tu... hehe...

4. Send link entry ko orang tu kt comment box entry ni..

5. Senarai bloglist (tarikh tutup) tu akan mula dipublish bile follower aku dah cecah angka 777.. so, lame la kn tempoh tu coz angka follower aku lembab sket bertambah :)

6. Bile dh tersenarai, kalo sape2 yang xupdate blog dieorang selama seminggu, aku remove serta merta :)

7. Tag la 2 orang (nk lebih pon xpe)

-------------------------------------------------------------------------------------

Hope ko orang sudi menjoinkan diri k.. tp jgn mengharap sangt dapat membantu up traffic ko orang coz traffic blog ak sendiri pon hancus.. huhuhu..

Sekian...


YANG DAH MENJOINKAN DIRI.. jom terjah blog dieorang!!!!!

1. HANIM AZAHARI
2. ADZA IRDAWATI AKA MAK DARA
3. CINTABUNGABLOGSPOT
4. EZA RIDZWAN
5. MAIRA QUEEN
6. JAMIEL
7. TUAN MUDA NAIM
8. NANASAHIR
9. SHAIZHAR
10. MRS. SABRI AKA KAK MIMI
11. PIASARA
12. NOORHIDAYAH BINTI SALEHUDDIN
13. PUAN BEE
14. ATIEY AZHA
15. NURUL AFIFAH


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

31 comments:

Nurul Afifah said...

yeah..join.!!

hanim azhari said...

TOP AKU DA TER"JOIN" kehkeh

http://speckygurlz.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara join!!!
http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

Tuan Muda Naim said...

Top book satu utk aq

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nah cintabunga join! support taw nieh, huh. ;)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

Eza Ridzwan said...

akak join!

http://ezadatul.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist.html

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

Miss Tira said...

Errr, ada sedikit keraguan ni. Header tu Top tengah berimaginasi ke tengah tidur tu. Hahaha. Gurau je. :D

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

top maira join..

cik azeya said...

huu. gune entry lame bole ? hee

Jamiel said...

salam perkenalan..
dah join..

http://allaboutlifeanddreams.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

perghhh... halau ehh, ok². aku remove entry ko nie. wekkks!

Tuan Muda Naim said...

http://naimtheexpert.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana da join gak...

http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/03/topimagine-bloglist-rapatkan.html

Nurfazilah Cipa said...

ohohoh~nk join jugak.tp wt mse ni lom boley kot.sbb dlm smggu tu xley updte entri salu.nga bz.t xbz klu bpluang ag nk join jugak la:)

hawiz said...

teringin nk join gak..tp skrg bizi kit..klo ade mse nnti hawiz join keh..insyaAllah..ade adiah tak?/..hihihii

mrs.sabri said...

teringin nak join...hehe :)

mrs.sabri said...

top..kak mimi join ye :)

TOPIMAGINE BLOGLIST-RAPATKAN SILATURRAHIM

Piasara said...

'dah joint yer...http://piasara.blogspot.com
TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM

Piasara said...

http://piasara.blogspot.com/2011/04/topimagine-bloglist-rapatkan.html

sicomot-comel said...

top..

weyh,aku nk join gak.tp esok siang la eh. aku dah ngntuk dah ni..
nak dtg sini sebab semata2 nak bg kunci villa ^^

ENJOY =D

http://www.cikscc.com/2011/04/penyerahan-kunci-villa-3.html

✿....rossa alina....✿ said...

ramainye yg buat bloglist..huhuhu..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

assalam..semoga angka 777 tercapai. Nanti free akak joint kkk...akak follow kkk

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Sudah JOIN!!!!!
http://cphidayah.blogspot.com/2011/04/topimagine-bloglist-rapatkan.html

puanbee said...

http://puanbee.com/topimagine-bloglist-rapatkan-silaturrahim/

yah kak bee join , dah follow lama dulu :)

KHRLHSYM said...

wah selamat berjaya top. maaf kerana tidak dapat turut serta.

atiey azha said...

menjoinkan diri !!

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/04/topimagine-bloglist-rapatkan.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

no.3 tu... yuhuuu!!! jom terjah mehh ;) heheh

DAH RENEW IC BELOM? CEPAT!!!

PERNAH DAPAT BE TAK? APE JADI PAS KITA DAH DAPAT NBE EHH?? SHARE SKET

Nurul Afifah said...

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/04/topimagine-bloglist-rapatkan.html

join pon..hihi..top..awat sticky post ni tak sticky dah...

=.='

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

huh, lame tak gado ngan top... nie tag

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/giveaway-oleh-oleh-dari-bandung-siapa.html

b a m b a m ' s said...

baru nk nyendeng join.. tutup dah ek.. =.=!