CONTEST KM : HEADER SIMPLE TAPI MENARIK | impianku dalam mimpiku

Monday, March 28, 2011

CONTEST KM : HEADER SIMPLE TAPI MENARIK

Assalamualaikum...

CONTEST... aku ingat aku target sabtu n ahad jerk nak aktif bercontest.. tapi nak wat cm ne.. makcik cinta bunga dah tag aku untuk contest ni...

KALO KO ORANG NAK JOIN KLIK JE SINI.. X PON KLIK JER BANNER KAT ATAS NI :)


Contest ni senang je... ko orang publish header ko orang je... senang kan.. pastu cter la serba sedikit pasal header ko orang tu.. contest ni di anjurkan oleh mr/mrs KM (aku xpasti lagi jantina beliau dan nama sabenarnya.. sory.. hehe)..

*pergh.. smart giler header aku... haha

Ni lah header aku.. ramai cakap header ni melambang kan aku seorang yang pemalas dan kuat tidor... sory der... header ni bermaksud aku seorang yang berwawasan jauh... nengok betol2.. aku seperti sedang berfikir sesuatu kan...

Tu maknanye aku ngah pikir cm ne nak capai matlamat aku... kira aku ngah bertafakur la tu... kita hendaklah sentiasa pikir tentang mase depan k... dengan berpandu kan moto "Imagine Our Life For Our Future".. (hehe.. hope ko orang percaya ek ape aku cter kn tu..)

Kat sini aku tag :
KHAIRUL ANTASHA
HANIM
MRS. SABRI
MR. KHALIS
CIK NELLY

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

10 comments:

mrs.sabri said...

mcm mana nak join ni..kak mimi punya header tu org lain yg buat..kenal abg teror x?dia la yg tolong buat..hehehe,,agknya kena buat satu header utk join contest ni..tapi kak mimi kurang mahir bab2 header ni...huhu

Khairul Antasha said...

hehe.. senang je rupanya.. contest simple2 ni sy suka..haha..

chii said...

x nmpak mcm berfikir pun..kalo kata tdo..chii pasti..ramai yg akan setuju..kepenatan sgt sebab berfikir mungkin :p..tu yg landing baik punya :p

btw..gud luck

topimagine said...

kak mimi >>> hehhe.. join je la kak.. xkesah la sape pon yang wat header tu kn :)
Antasha >>> join je la.. memang senang pon.. top pon suka contest yang senang2 jerk :)
chii >>> hey.. tolong siket orang ngah khusyuk berfikir memang cm tu :)

Cekodok said...

ngantok tgk ko punya header... hahaha.. goodluck brooo

MyRa QuEeN said...

gd luck top..

maira tag top..

http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

tgok tau...sje je..

hanim azhari said...

eleh ko top..ko mmg kuat tido..wakakaka ngaku je la..errk aku di tag..ok la dgn muke tak malunye aku join :p

topimagine said...

tahnkz sape yg wish n tahnkz gak pada yang kutuk header aku yg smart tu k.. haha :)

nelly said...

Tq tag Nelly ..mahu buat nih ..
top ditag : http://nellythestrange.blogspot.com/2011/03/thepinkgajahstory-s-lucky-draw.html

atiEy_[azHa] said...

hahaa ! betul , nmpak macam tido . huhu . ooo , fikir jauh ye . jangan jauh sangat nanti sesat . hehe