MALAYSIA VS PAKISTAN 2nd LEG | impianku dalam mimpiku

Thursday, March 10, 2011

MALAYSIA VS PAKISTAN 2nd LEG

Assalamualaikum...

MALAYSIA BOLEH... Rasenye lom terlambat kut nak ucapkan tahniah kepada pasukan OLIMPIK MALAYSIA kerana berjaya melangkah ke pusingan seterusnye..

Malam tadi walaupon Malaysia hanya sekadar seri 0-0 ngan Pakistan, tetapi Malaysia layak ke pusingan seterusnye dengan aggregate 2-0 hasil kejayaan di Shah Alam bulan lepas. Hope lepas ne pon Malaysia still konsisten n dapat mengalahkan sape2 pon lawan di pusingan seterusnye..

FIRST LEG >>> MALAYSIA (2) - PAKISTAN (0)
SECOND LEG >>> PAKISTAN (0) - MALAYSIA (0)

AGGREGATE >>> MALAYSIA (2) - PAKISTAN (0)


Memang diakui, selepas malaysia menjuarai emas sukan SEA n Piala AFF Suzuki, tahap sokongan rakyat Malaysia semakin tinggi. Sekarang, g mane2 pon dh leh nampak orang pakai jersey Malaysia kn.. kalo dulu nk nampak sorang pon susah.

Hope, atas kejayaan malaysia ne, industri bola sepak negara semakin berkembang, dan kita sebagai rakyat Malaysia jangan hanya fanatik waktu menang je... bila kalah kutuk2 blek.. hehe.. MALAYSIA BOLEH..

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

KAMIHIDUP said...

kalau ak main mesti malaysia dah masuk worldcup, haaaa.

BAKAWALI said...

LAGI2 KALU PENYOKONGNYE ANNA..HEHEHE

topimagine said...

KAMIHIDUP >>> ko jd keeper je dh penoh pintu goal kn... haha
BAKAWALI >>> haha.. semangat 1 MALAYSIA :)

Inani said...

HOOREYYY HOOREYYY HOOREYYY!!!!!!! MALAYSIA MENANG!!! ops maaf erk terpekik kat rumah awak ni erk..hihihi..sori mori la.

[ apexogamy ] said...

yeszz..nampak nye malaysia makin ok.. lepas hrp2, world cup pula..

topimagine said...

inani >>> xpe2... nak jerit kuat lg pon boley.. hehe
apex >>> harap2 cm tula.. target WC 2018 la.. :)

Dinie Shuhaimi said...

x sabar nk tgk malaysia masuk world cup.. haha..

shereena said...

bangga jd warga malaysia^^

topimagine said...

dinie >>> hehe.. insya'allah satu ari anti kn :)
shereena >>> saya pon bangga gak :)

Miss Tira said...

Tengok pada keadaan kalah laa camane. Kalau macam piala ASia dulu sampai kalah dgn China 5-1, lepas tu kalah lagi semua atas gol 2 mmg laa kena kutuk. Hahaha. Kalah boleh tapi biarlah jadi pasukan yang liat untuk dikalahkan. :)

topimagine said...

huhu.. tol tu miss tira... tp pompuan pon minat bola gak ke.. bukan minat player je ke :)

mummy2k said...

go malaysia go...

nelly said...

Malaysia boleh !!

Miss Tira said...

Sesetengahnya saje. Ada juga pompuan yang gila bola. Macam cik Lalink tu dia fan ManU.. Dasyatkan..

KHRLHSYM said...

harap menang. yeah!

topimagine said...

mummy & nelly & hisyam >>> go go Malaysia.. MALAYSIA BOLEH.. hehe
tira >>> ye ke.. i hate MU.. huhu :)

nabilah_2908 said...

tahniah pada pasukan Malaysia..

sy tk sempt tgk lak malam semalam....dpt tau pun pagi td..ms dgr radio.. :)

sy dulu tk minat tgk bola...tp sejak2 Piala Suzuki ni..sy semakin minat... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX

topimagine said...

hehe.. memang xde siaran langsung kn mlm td.. dpt tau pon dr berita pg td .. :)