SPM DAN KELUARGA AKU | impianku dalam mimpiku

Wednesday, March 23, 2011

SPM DAN KELUARGA AKU

Assalamualaikum...

SPM... Ari ne sume student2 yang amek SPM tahun lepas dapat mengetahui hasil dari usaha dieorang belajar selama 5 thn di sekolah menengah. Mesti ada yang mencapai target dan xkurang gak yang kecundangkan...

Adik aku pon amek spm tahun lepas dan aku dah pon tau keputusannye.. walaupon tidak begitu cemerlang dan xmencapai target, tapi bagi aku die patot berbangga dengan keputusan nye tu.. semuanye adalah hasil usaha keras die untuk berjaya..


Sekurang2 nye die lebih berjaya daripada aku.. dan aku akan tolong die sedaya yang aku mampu untuk die berjaya sampai ke menara gading... aku harap die dapat memasuki mane2 ipta or ipts untuk melanjutkan pelajaran.. kiterorang pon dua adik beradik je..

Aku xkan memaksa die untuk mengambil bidang ape anti.. trpulang la kt die.. ape yang die nak dalam hidop die.. aku akan tetap sntiasa menyokong die.. dan aku harap sangat2 die akan lebih berjaya daripada aku.. jika aku hanya sampai peringkat diploma je, aku harap die dapat sampai ke tahap lebih tinggi seperti degree or master.. aminnnnn

Sory la geng coz aku cerita tentang hal peribadi aku lak.. aku sayang adik aku dan keluarga aku k...

Sekian..

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

12 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

rezeki masing2 kan.... yang penting, kiter da buat yang terbaik... masing2 ada kelebihan masing2..mungkin dlm pelajaran kiter kureng, tapi dlm seni lukis kiter power...sukan ke..so, kelebihan kiter tu lebih penting..so, cuba cr balik..ape kelebihan kiter tu...kalu pandai mcm amna pun, tak tahu guna ilmu tak ok gakkan... erk?? ape aku bebel2 ni...alamak!! sory...

Khairul Antasha said...

InsyaAllah.. :)
tp sy & kakak sy kejam sikit..xnak adik pilih apa yg dia suka..kena fikir juga alam pekerjaan pas dia abis study nanti..apa2 pun semoga dipermudahkan.. :)

Alin Marlini said...

saya pun sayang adik2 saya...hehehhe

Fyqa said...

adik awk bertuah dpt abg mcm ni :)

June Flizzow said...

haha , june pun sayang giler kat adik june :)

mykhalis said...

sape la tak sayang adik kan top.. semoga mereka berjaya..

hottest entry di blog khalis :
Transformers real di China

Rakaman sedetik sebelum Tsunami

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

ko baru taw ke aku orang penting kat syarikat nie...?? i'm the bos, tak nampak aku selambe men blogging nie..? HAHAHAHAH...
FULL HOUSE???

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

cintabungablogspot mention name TOP kat sini


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-hot-di-belog-anis-adila.html

hafiz hafizol said...

bagusnya abg nie.. bertuah adik dia... muahahaha

Miss Tira said...

Semoga adik Top berjaya dalam bidang yang dia ceburi. Amin~

KHRLHSYM said...

semoga berjaya adik top macam kau juga top. hihi

cik azeya said...

sy sayang adik saye jugee, :))))