BERAPA RAMAI LELAKI KENCING DUDUK | impianku dalam mimpiku

Thursday, March 31, 2011

BERAPA RAMAI LELAKI KENCING DUDUK

Assalamualaikum...

KENCING... sory la entry ni agak menjijik kan... tp nk wat cm ne.. lg td xde idea nk update entry.. tibe kt toilet ni lak aku dpt idea ni... hehe

Berapa ramai lelaki kencing duduk... haha. aku rase peratusan die memang siket kan.. lagi2 budak muda2 kan.. belom ditambahkan lagi ngan main "tembak" je kt mane2 kn... hahaha..


Rasenye memang xdpt dipisahkan lelaki ngan kencing berdiri kn :)

Dari segi moralnye memang la xde moral.. dari segi islam lak cm ne.. aku pon xberani sangat nak cakap bab dalil2 or hadis ni.. tp aku ada terjumpa satu artikel ne... HUKUM KENCING BERDIRI... ko orang baca la hadis tu k.. :)

Ni kalau lelaki yang kencing berdiri.. kalau pompuan lak yang kencing berdiri.. xdpt aku bayang kan... hahahha...

Sama2 la kita renung2 kan yerk...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

22 comments:

farhana masdo said...

ish ish ish , tak senunuh . hehe .

husna mukhtar said...

aku macho.
hihihi komen takda kaitan dgn kencing bdiri

qin said...

haha,dkat toilet pon bleh dpt idea.
ppuan klau ade yg kncing b'diri aku rse die mmg xnormal la tu.

ZACK ENTRY said...

kencing berdiri tak berapa elok..air tu akan terpecik ke seluar..better kencing tanggalkan selua..nanti seluar tu jugak untuk bawak semayang..

Yan said...

salam kenal.

anak akak 3 lelaki. Since kecik sudah diajar kencik duduk di bowl tu.. Kalau berdiri mmg kena marah.. Tau kan kalau diarang kencing berdiri.. Habis tempat duduk bowl tu ada kesan air kencing. so, tak leh lari..

topimagine said...

farhana >>> baru dpt idea la :)
husna >>> ko memang.. suke merepek :)
qin >>> aku pon xdpt bayangkn la cm ne :)
zack >>> tol tu sebab tu kita kena ikut sunnah nabi cara buang air kecil dan air besar dengan mencangkung sambil tutop kepala :)

topimagine said...

kak yan >>> tol tu kak... melentur buluh biar dari rebung nye kn :)

mykhalis said...

ermmmm..hmmmm.ermmm..hmmmm( ini bukan spam..ini sedang berfikir)

Nurnadrah said...

ade ke lg lelaki kencing duduk?sopan nyer..hehe

Sekamar Rindu said...

ahhahhaa..soklan ni yg best..

kadang2 time 'terdesak' leh juga buang air berdiri..

:))

** folo ur blog..

tipah said...

errr. (tak terkata)

topimagine said...

khalis >>> haha.. tros kn berfikir yerk :)
nadrah >>> hey.. ingt xde ke ha!! :)
sekamar rindu >>> kalau terdesak je ke :)
tipa >>> jgn kata.. type jerk :)

hanim azhari said...

<--- otak suci..malas nak komen top..wakakakka

Miss Tira said...

Kira boleh la tu (untuk kaum lelaki) kalau dia kencing ditempat yang tidak keras.

topimagine said...

hanim >>> bile mase aku nk kotor kn otak ko ????
tira >>> haha.. kalo dlm utan kena mintak izin bile nk kencing :)

nelly said...

aiseh ~
nelly perempuan ..
tak tahulah pula ..hahahaha

kalau tanya lelaki, silap2 ada title ..hahaha

sicomot-comel said...

erk..

pmpn kencing berdiri??
leh pulak..hahaha

kalau banyak isi kandungan,mungkin iye lah pmpn tu kencing berdiri..
kalo air kencing nye sikit je..

paham2 sendiri lah..

HAHA !

topimagine said...

nelly >>> haha... title ape lak... ada name len ke bg kencing berdiri :)
SCC >>> jap2.. kirenye SCC pernah la kalo isi kandungan banyk yerk :)

Cikya said...

top,

cuba apply jadi menteri pembangunan
boleh wajibkan sume tandas lelaki tak macam tandas lelaki sekarang
renovate secara total sampai semua kena kencing duduk..
miahaha

erkk, ye ker menteri pembangunan :D

b a m b a m ' s said...

fuhhhh~!! entry diaaaa..!!! teeheeee!!

aip..duduk2!!!

DaK CoMoT said...

aiguuu...comot tutup sebelah mata baca neyh..haha konon malu..kehkehkeh

m0sHiE~ said...

pompuan kencing berdiri??
memg x leh wt mnantu..hoho..*.^