MASIH MENCARI IDENTITI BLOG SENDIRI | impianku dalam mimpiku

Thursday, March 31, 2011

MASIH MENCARI IDENTITI BLOG SENDIRI

Assalamualaikum...

IDENTITI BLOG... aku rase setiap blog mesti identiti sendiri kan... contohnya, ben ashaari dengan segmen2 nye, beautiful nara ngan gosip artisnya, mat gebu ngan resipi masakannye... tapi blog aku.. haha.. carca marba... :)

tapi, identiti ape yang aku kena ada... sebagai blogger baru, aku rase, aku xperlu lagi ade identiti sndiri kut.. ialah kang bosan lak sume nak baca blog aku ne kn...


Blog aku ne, aku update ikut idea yang datang... kadang2 wat entry pasal remaja, alam pekerjaan, pasal dunia blogger ni, tutorial pon wat gak kadang2... tp yang pleng best, kalo xde idea join je mane2 contest.. haha..

lagi satu aku ne xpandai sangat menulis.. so mase wat entry, aku layan je la ape yang terlintas.. kalau ikutkan banyak benda yang nak ditulis.. tp nak wat cm ne.. xkn kite nak syok sendiri kan... aku delete je la mane yang rase terlampau merepek2.. haha..

Hope satu ari anti, blog aku ne akan ada identiti sendiri kn... walaupon aku xtau baper lame lagi aku dalam dunia blog ne.. :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

hanim azhari said...

<=== blog detective conan hehehehe

b a m b a m ' s said...

belog i belog bercerita~ lalalalala

eh top.. kiter sebenarnya kekadang x tau apa identiti kita...tp lama2 identiti tuh muncul sndiri..ehehhe

Ujang9897 said...

caiyok2..sama2 kita cari identiti jom

topimagine said...

anem >>> aku xminat kartun:)
bambam >>> cm tu ek.. akan datang sndiri identiti tu :)
ujang >>> ko kn dh ade identiti ujang... lucassssss.... haha

Shazwan said...

tp cmner nk taw yg kita pnye blog dah ade identiti ek...

hawiz said...

blog kau psl kehidupan aku beb..meh la. tgk..
http://wwwhawizcom.blogspot.com/
hihihi..pape pon..aku slalu jer dtg tgk blog ko..ok per..

Khairul Antasha said...

kdang2 org yg melabel satu2 identiti kat blog tu.. tuan punya blog plak tak rasa seperti tu.. ermm.. ntah la..

sy suka blog yg citer mcm2.mcm blog awak ni..

kurang gemar dgn blog yg mempunyai aura negatif..

Shazwan said...

korang visit la blog aku plak..komen la skit..

http://rawrtopia.com

mykhalis said...

blog aku semua campur..dalam perancangan nak wat blog namanya ini copypaste..leh tak?hehe

hottest entry di blog khalis :
18sx pakaian zaman dulu dulu

Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

nelly said...

nelly pun masih mencari ..
=)

Eza Ridzwan said...

akak pon maseh tercari²...kekadang ada entri yg mengong..kekadang ada entri yg mengutok org...terutamanya ko & Ujang..kenal Ujang?..sesetengah org ckp dia tuh Gay...ada plak yg ckp dia tuh Nyah..akak pon konpius..tapi dia kacak!...ehem!!...

topimagine said...

sume masih mencari.. bagos la.. same 2 kita mencariyerk.. :)

kak eza >>> ujang tu dh nak kawen la kak.. gay pebendanye.. cume lucah2 je :)

Eza Ridzwan said...

ala la laa..akak tau laaa dia nak kawen dah..ko bila plak???..jgn lupa jempot akak g melaka tuh..wehhh...akak terjah melaka leh arrr carik ko yeee...

DaK CoMoT said...

belog comot pom xdak identiti khas..huhu...entah la nak cari kat mana..comot suka cerita ja semua..hoho

Miss Tira said...

Tak kisah semua tu sangat. Janji Top ada cara Top sendiri dalam mencorakkan blog Top macam mana.:)

sicomot-comel said...

hm...

blog aku pown carca marba jugak..
wuwuwu

remaja yg tercari2 identiti diri ~,~"