SATU HARI BAPER ENTRY ? | impianku dalam mimpiku

Tuesday, March 22, 2011

SATU HARI BAPER ENTRY ?

Assalamualaikum...

ENTRY... Berapakah bilangan entry yang ideal untuk 1 ari.. Semua sedia maklumkan ngan nasihat2 dari en. ben dari entry2 n vlog2 beliau.... kurang kan bercakap memperbanyakkan entry.. hehe..

tadi cik husna tnya aku bper kali update dalam 1 ari.. sebab aku selalu ping entry aku kt group blogger die... KAKI BLOGGER... aku pon xpasti la bper bilangan yang sesuai.. aku pon baru 2 bulan lbh je dalam dunia blogging ne.. kire readers tegar pon xramai lagi... kena kerap berblogwalking la kn..

mase awal2 dulu, aku wat 3 hari 1 entry.. pastu promote cm orang giler.. hehe.. pastu aku cuba ubah kepada 1 ari 1 entry kecuali hari ahad.. public holidayyyy.. hehe sekarang ne lak ngah cube wat 1 ari 2 or 3 entry... tapi kalo entry banyak2 pon xde orang baca wat pe kn... tu yg kena wat all readers selesa ngan entry kita.. (MANE LA AKU RETI CAM NE NAK WAT DIEORANG SELESA)

ade beberapa blogger yang selalu update entry dieorang.. tu yg aku suka terjah blog dieorang.. ne kalo setakat 1 entry 1 minggu... cepat je aku lupe pasal blog tu... huhu.. antara blog yang aku suka terjah selain blog otai2.. hehe

>>> MYKHALIS , CINTABUNGA, MAK DARA, PETANGE

Ape2 pon aku pon xtau sampai bile aku aktif berblog ne.. maybe sampai line internet ni kena block or aku xkj kt ofice lg.. so dpt on9 kt umah jerk :)

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

19 comments:

BEN ASHAARI said...

4 kali.. pagi.. tengahari.. petang dan malam ..

Khairul Antasha said...

sy biasa buat satu hari satu entry..kalo dtg meroyan nak update..smpi 2,3,4 entry satu hari..hehehehe..

topimagine said...

gluppppp.... insya'allah... :)... xtau nk cakap pe lg :)

topimagine said...

KA >>> haha.. tp idea biasanye datang kalo xde laptop kt depan kita... haha

.::cintabungablogspot::. said...

Cehh... top, da burukkan name cintabungablogspot pandai ko hamek ati balik ehh... aku cepuk ko kanggg! heheh ;) tenggsss... wohooo, jgn mls² update... petua jari jemari lembut tuh. kekekek :p

mykhalis said...

camne ek.. hehe..terima kasih sebut blog khalis nie.. khalis sbb sll mengadap komputer adakala paling banyak 19 entry. itupun sbb khalis dah tak menulis slps 12 mlm.hehe.. bukan apa..kalau ada benda2 best kalau khalis tak kongsikan cepat nnt ada blog lama masukkan dulu diorang cop khalis copy diorang.. haha..padahal banyak je lepas khalis post baru diorang post..

hottest entry di blog khalis :
orang yang tak mempunyai tangan,tetapi hebat

paku dan budu mat saleh cakap melayu

kereta polis canggih dari seluruh dunia

KHRLHSYM said...

sebenarnya bergantung kepada isi juga. tanya hati saja, apa dimahu.

Syafiq Rosli said...

topek..tgk ben pun komen kat ko..haha

topimagine said...

cintabunga >>> ko ingat aku lemah lembot nyah cm ko ke ha... :)
khalis >>> wowww... patotla banyak, padahal cik khalis baru 1 bln lbh je berblogger kn :)

topimagine said...

hisyam >>> huhu.. mendalam maksud tu :)
balok >>> haha.. tu yg terkejot siket ne.. exited aku :)

Miss Tira said...

Rasa sehari sekali je dah cukup bagi Tira. Sebab nak blogwalking lagi. :)

nabilah_2908 said...

sy lak...1 hari 1 entri... cukup lah....

nk update dua..tiga kali sehari..tak terlarat rasanya....mana dengan kerja...nak singgah balas ke blog2 lain lak...haih..mmg tk cukup masa... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDRIVE

topimagine said...

tira & nabila >>> hehe... top pon rase cm tu kut.. sebab kita ne pon baru lagi.. len la kalo dh ada ramai readers tegar kn :)

| cik azeya | said...

sekali je mampu. sbb idea selalu datang di saat2 genting. aha.

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

tgk mood n kalu ada story...hehehhe kdg2 takde langsung...kdg2 sekali 5 en3..hehehhe

chii said...

kalo tenet kena blok..mekdi kan ada ...ehehe..

wat masa ni..senang ngan 1 hari 1 malaysia..eh..n3 :D

b a m b a m ' s said...

berapa kali tah den hupdate..heheh
pagi
tgh hari
ptg
senja
malam

rajin kan?hahahah..autopublish jek byk!ehehhe

topimagine said...

cik azeya >>> tau xpe ape yang dirancang len yang menjadi :)
nana >>> ko kn giler contest.. hehe
chii >>> xsuke mekdi..mals nk g sane.. haha
bambam >>> wah bagos2.. tp yg xbagusnye auto publish.. haha

zora said...

kalo sy.pling mksimun sehri sekali je....huuh...sudah memadai jnji wat la gak entri 2..:P