CONTEST PON DIKIRA ENTRY KE? | impianku dalam mimpiku

Tuesday, March 22, 2011

CONTEST PON DIKIRA ENTRY KE?

Assalamualaikum...

CONTEST.. sekarang ne aku ngah exited bercerite pasal entry ni.. bak kata en. ben, 1 ari 4 entry.. pagi, tengahari, petang dan malam.. huhu.. agak payah gak la.. lagi2 cm aku ne bukannye sentiasa nak bawak lappy kemana2... :)

tp, kt sini aku cume nak bincang kan pasal, "contest pon dikire entry gak ke"... hehe.. kalo cam tu, yang giler contest cam nana or cik cipa ne kira selalu la updated entry ek.. hehe.. bagos2..

tapi bagi aku entry ne bermaksud, ape yang kita tulis dari fikiran kita sendiri.. tapi, contest pon dari fikiran kita sendiri gak kn.. haha... ape aku merepek ni... aku pon xtau la nak cakap cm ne... hope ko wat faham2 je la yerk.. haha.

Cam aku ni, kalo contest, aku nengok tajuk dulu, kalo menarik baru aku baca ape yang die postkan tu.. walaupon aku xberniat nak join contest tu.. tapi kalo tajok cam biasa2 je, aku leave je.. tinggal kn jejak kt SB je la... aku xkomen :)

Ne sume pendapat aku la.. xtau la pendapat ko orang... rambut sama hitam, pendapat lain2 kn.. :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

11 comments:

Munie Blushious said...

hehe... a'ar kn, contest tu bukan entry la... entry sehari boleh wt 4, tp contest dlm sehari boleh buat smpai 10... apepon, sy setuju dgn usul anda ! hehehehe

topimagine said...

wah... dalam seharie cik murnie leh wat sampai 10 contest.. hehe... hebat:)

Miss Tira said...

Tira tak boleh 1 hari sampai 4 entri. Tira juga ada life. Lagipun kita kena juga ziarah blog jiran-jiran. Nanti jadi kalut pula. Haha.

topimagine said...

hehe.. ok2 tira.. top pon same la.. kadang2 je mampu wat lebih dari 1 :)

Nurfazilah Cipa said...

ohohoho~sy gle contst?xjugak..haaa!sy gle glamor!!hahaha!:p

mrs.sabri said...

akak join contest sekiranya KENA TAG oleh org lain..kalau sempat akak join la..kalau x sempat dan x ada mud akak x join jugak..tapi selalunya join sebab x mahu mereka kecik hati..kalau ada yg kecik hati berkemungkinan dia tidak lagi akan berkunjung ke blog kita..itu membuatkan kita yg rugi satu pelawat..

topimagine said...

cipa >>> wah.. giler glamer yerkk.. nk signnn.. :)
mrs sabri >>> hehe.. kalo kena tag wajib kena join gak ye kak :)

Khairul Antasha said...

kalo contest liat sikit nak join..sbb lebih suka menulis entry..kalo join contest ni mcm2 nk kena buat..tmbh2 kalo syarat dia kena follow blog & letak banner kat blog sekian2 waktu..eheksss

b a m b a m ' s said...

kalau tulis

GOOD MORNING

then publish.. pon dikira entry gak per!teeheee~!

topimagine said...

KA >>> hehe... kalo yg kena letak banner kt side bar tu yg lemah siket.. anti blog berat :)
bambam >>> ingat update status fb ke ha.. haha :)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ALA..TAK KISAH LA..JANJI ENJOY...TQ SEBB U SUKA KOMEN EN3 I...EHHEHEH