BUAT SEGMEN PON KENA PERLI | impianku dalam mimpiku

Tuesday, March 29, 2011

BUAT SEGMEN PON KENA PERLI

Assalamualaikum...

PERLI... adohai, aku wat segmen bloglist ne pon kena perli.. adakah aku terlampau bersemangat dalam dunia blog ni.. xperasan lak aku... mungkin salah kut kalo terlampau aktif ni..

Aku wat segmen ni bukan bertujuan nak tambahkan follower aku.. sebb wat pe follower banyak tapi orang yang follow tu jarang jengok blog kan. lagipon blog aku blog picisan je.. xmempengaruhi politik negara pon.. :)


Aku wat segmen ni pon hanya lah untuk eratkan silaturrahim jer... contohnye sebelom ne aku dah pernah wat segmen ni.. 15 orang je join... aku xkesah.. yang penting sampai sekarang dalam 80% yang join tu aku selalu berkomunikasi ngan dieorang.. kire dah jadi member2 la...

Orang yang perli aku ni pon, orang yang mula2 ajak aku join dunia blog ne.. tp aku perhatikan die lak yang dah xaktif berblog..... terpulang lah.. hak masing2 kn..

Sekian..

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

28 comments:

SANYO OSAKA said...

biar la ape owg nk cakap...
mulut temmpayan leh tutup..mulut owg mane leh...so layan kan jerkkekeke..
yang pasti hidup kene sentiase happy ok bro..kekeke

MaiRa QuEeN said...

sbar ye top..bese la..kite xleh puaskan ati semua orang..

JunAina said...

ini blog kita punya, rumah kita, tanah kita...suke hati le nak tanam apa pun atau nak bior berhutan aje...hehehee...

jadikan ia satu motivasi untuk terus berblogging...

BEN ASHAARI said...

teruskan je bro... :) mula mula promosi mmg penting..lama lama leh berdiri sendiri ... gud luck !

mykhalis said...

sape yg perli..bro kat atas nie ke?wahaha..itu khalis tak mampu nak tolong..hehe..takper..wat je top.. itu cara masing2..

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

ditag lg...hehehe

hanim azhari said...

top..buat je la..aku sokong ko..ben pon sokong taw..hehehe..bia je la ape org nk ckp..aku wat bloglist pon sikit je yg join..jnji ade org join..aku da hepi..

nabilah_2908 said...

jgn biarkan org yg memerli itu mematahkan semngt kamu...keep it up ya..!! :)

cuba belajar dari Abang Ben tu...bape ramai yg dok kutuk2 dia..tp hingga kini terus bertahan..betul tak..? :)

dh..dah...teruskan...jgn sedih2...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
GELARAN

husna mukhtar said...

sapa perli grr meh aku patahkan tengkuk dia hehehe

Nurfazilah Cipa said...

ciannye..saba ye:)

shereena said...

TOP!!abaikan org2 yg jeles 2 k!

Miss Tira said...

Mungkin dia jeles laa tu Top makin over the top sekarang ni. Hehehe. Pedulikan orang yang membuat kita lemah. Anggap mereka sebagai pesaing kita. Buktikan pada mereka apa yang mereka cakap itu salah.

aNNa maRdHiaH said...

anna buat bloglist jugak . relax la . biasa la tu kan..tapi tak ramai gak yg join . huhu . segan!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana sokong lagi belakang...hehehhe pak cik tetap dihati mak cik...heheh

Encik Luncai said...

sape yang perli blog ko..meh luncai luku kepala dia..ni blog ko, hasil tulisan ko jadi teruskan je.. kadang2 kita xmampu nak puaskan semua orang.. luncai support blog nih..

Piasara said...

"ish2...comel nya muka baby yg buat muka sebek tu..kiut sangat...alahhh top..pedulikan apa kata org lain,suka hati kita la kita nak buat apa,itu hak kita...lantak dia lahhh..buat tak dengar jer.."

topimagine said...

huhu.. xsangka ramai gak yang support blog aku ne.. thankz all my friend... n.. terkejut gak la, ni kali kedua cik ben comment my entry... hehe.. thankz my idola walaupon aku selalu jd silent reader je kt blog die :)

nelly said...

sabar ya top .
manusia ~

y u y u Z u l a i k h a said...

alaaa.. nape nii??? sape perlii?? meh nak sekeh pale dia!

topimagine said...

nelly >>> ngah sabar la ne :)
yuyu >>> cam good2 je lak budak kecik ni :)...

(terkejut lagi skali... pas cik ben miss yuyu lak )

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

sabar ajela...manusia mmg gitu

Eza Ridzwan said...

rilex laa top...manusia nie x ilang punya sifat nan satu nie..PhD..ehem!!..cek beng komen laaa...

mrs.sabri said...

sape yg perli tu ek..huhu dok comel sungguh la perangainya..janganlah perli2 mcm tu..kalau boleh support la..ni x,asyik nak kondem je..smpai bila budak2 ni nak maju..huhu

puanbee said...

sabo je lah kan adat lah dalam dunia cam tu , baby tu cute sgt meh cubit sikit heee

topimagine said...

haha.. alamak... hot mom sume dah bagi pandangan.. time kasih yerk sume kakak2 ku.. haha :)

chii said...

chii nk perli gak la..ahaha..

alaa,,standard la tu..mulut org kan.pasti akan ada insan yg x puas ati punya..

senang citer..abaikan je bunyi2 tu semua :D

lalink7 said...

manusia tak pernah senang dengan kebahagiaan seseorang..pedulikkan aje..

Khairul Antasha said...

ala top.. jgn buat muka cam tu..(mcm dlm gmbr tu) alolololo.. biar la nak perli...

chaiyokkk !!! :)