SEGMEN : BLOGGER IKUT NEGERI .. | impianku dalam mimpiku

Tuesday, March 15, 2011

SEGMEN : BLOGGER IKUT NEGERI ..

Assalamualaikum...

BEN ASHAARI.. En. Ben wat segmen lagi.. akhirnye ada gak masa untuk ak join benda ni setelah bz dari pagi td.. hope ak xterlambat lg k..


Profesion...

Aku sekarang bekerja sebagai kerani/assistant admin kat sebuah company bumiputera yang menjalankan aktiviti menjual pasir.
Malam lak ak part time cashier kt sebuah pasaraya besar di Melaka.

Blog Feveret.

Aku suka blog yang gaya penulisannye santai, dan mudah difahami. lagi satu aku suka blogger yang selalu berinteraksi dengan blogger2 len dan sentiasa beri pandangan dan nasihat yang berguna.. :)

- MISS TIRA
- KAMIHIDUP
- KAK EDZA

Blog Yang X suke Masuk

Blog yang sentiasa bercerita tentang keburukan orang lain. dan entry yang kebanyakannye tentang kehidupan sehariannye sahaja tanpa selit kan fakta2 or perkara2 yang menarik yang boleh wat kita faham..

- CINTABUNGA ---> haha.. saje je nak wat makcik ne panas siket... beliau ni selalu sangat tag aku ntah pape. pastu pakse2 ak join lak.. lempang muka die kang baru tau.. haha

Impian

Hope blog aku sentiasa dihargai oleh orang lain.

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

kuang ajo ko!! burukkn name cintabunga jek.. haishhh! REJECTED!!!

KAMIHIDUP said...

:)

topimagine said...

cintabunga >>> haha.. jgn mare.. gurauan semata2.. padan muka ko
KAMIHIDUP >>> :)

cik ayin said...

kita pun da join jugak segmen ni :)

Miss Tira said...

Terima kasih kerana sudi jemput Tira join segmen dari blog abang Ben Ashaari. Tira dah join dan ini entrinya:

http://ceritatira.blogspot.com/2011/03/tira-ditag-oleh-topimagine-bagi.html

SiS NaD said...

SaLam ZiaRah DaRi SiS... DaTanG DaRi NeGeRi YaNG SaMeR... oRaNG MELAKA!~ (^_____^)V

MyRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/03/award-for-special-guest-at-my-blog.html

nnt tgok tau...wajib tgok...hehehe

topimagine said...

wah.. sume dh join yerk segmen en. ben :)
myra >>> thankz bg top award k.. top hargai sangt2 :)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin - blogger Melaka. Jom jenguk blog Arol nak? :)

*Arol dah klik HB ! ;)

Kei Seichi said...

melawat blog orang melaka oleh orang melaka...
salam perkenalan...

http://geekzster.blogspot.com/

.::cintabungablogspot::. said...

Salam kenal dari segmen abg ben, ehhh ko sape nie...? mcm penah tgk je


Blogger MELAKA no.1 on list dtg terjah nie, hawau kau! hehehe :P



http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

singgah menjenguk blog orang melaka..hehe...

Dekcik said...

moga berjaya dlm kehidupan..

Lya Colours said...

haluu blogger melaka =)

mrsazrul said...

salam..nie orang melaka gak nak membalas kunjungan.. :)

Fairus Bin Mamat said...

MENJENGOK BLOGGER MELAKA.. :) DARI BLOG BRO BEN..

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)