APE DIEORANG WAT DALAM GELAP TU | impianku dalam mimpiku

Wednesday, March 30, 2011

APE DIEORANG WAT DALAM GELAP TU

Assalamualaikum...

ALHAMDULILLAH... baru balek dari makan2 ngan family kt pantai puteri.. sape bukan org melaka wat2 je la cm tau pantai puteri tu kt ne ek.. haha.. kenyang giler... kite orang sental sate, ayam golek, mee tomyam, nasi goreng dan lain2... perghhhhh.. mantop.. sory2, pic xde k, my family low profile :)

Stop merepek, cume nak cter siket je, mase balek tadi, kiteorang lalu la kata persisir pantai klebang... kat situ memang port orang memancing dan beristirehat.. kiteorang lalu je, xsinggah pon.. lagipon tempat tu gelap..


Memang banyak la keta yang park kt tepi pantai tu.. tapi kelibat manusia xlak aku nampak... maybe gelap kut.. tu yang xperasan.. tp wat pe dieorang lepak2 kt tempat gelap... maybe dieorang ngah cari ilham nk update entry kut :)

Tapi aku perasan gak yang ada keta xmati kan enjin, cume park je kt tempat gelap tu..ada orang dalam keta tu... maybe tibe2 ada orang call kut, tu yg kena berhenti jap..

Tapi nape ade kereta bergegar2.. pastu nampak dieorang baling2 baju dalm keta tu.. haha.. xde la.. ni saje je aku wat citer bohong nak sedap kan entry... hehehe.. ok..

Sekian..



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

hanim azhari said...

<=== otak suci malas nk fokus bce entri ko top wakakakaa

sicomot-comel said...

erk..

dorang tengah berbincang tentang ekonomi rumah tangge tu..

pikir positif bro !

Haha !

kenape tak panggil JAKIM jek pegi tarik keta tu skali ngn orang2 nye..keh3

Cikya said...

hahaha,

sabar je lah top eh..
aku baca dengan suci, tercemar jap dengan ayat last..
kahkahkah :D

topimagine said...

moralnye.. jangan dok berduaan ditempat yang gelap.. leh timbul fitnah anti :)

mrs.sabri said...

buat apa tah diaorang tu ek..jgn buat yg bukan2 sudahhhhh.............

Fyqa said...

huhu. dorang memaen je tuh. hek hek


http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/kecewa-tahap-gaban.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
GUA INGAT LU SEKODENG TADI CEH.WAKAKAKAKA

topimagine said...

kak mimi >>> xtau la kak dieorang wt pe :)
fyqa >>> dieorang main????????
brutalsolo >>> haha.. dosa.. mane leh :)

Piasara said...

"amboi3...top ko tmbah2 pulak part baling2 baju tu yer...hehehee..diorang tgh shooting drama kot.."

topimagine said...

kak pia >>> haha.. cam drama hindustan lak ek :)

Miss Tira said...

Hahaha, maybe dorang jalan jauh kot. Jadi singgah situ tidur sebelum memulakan perjalanan lagi. Sebab tempat tu gelap senang tidur. (memandai je Tira ni kan) haha.

topimagine said...

tira >>> depan siket je dh ade hotel... hotel murah lak tu :)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

heeh..ala..sambung la ayat last tu....mcm best je bunyinyer..

NANA<--- otak kotor tul

HAHAH...ALA..GADO2 DLM KETA TU....CUBA DTG TENGOK...HEHEH

KAMIHIDUP said...

suh rokman tgkpla apa lg.

Khairul Antasha said...

saya gelak baca entry ni..hahaha...

*otak kuning* pepagi..lalalalalala~~~~~~

topimagine said...

nana >>> gado2 sambil baling2 baju ek.. pastu???.. haha
KAMIHIDUP >>> suruh bilal msjd MITC pon boley :)
KA >>> haha.. tu la.. jgn kuning sangat.. :)