REMOVE DARI BLOG LIST | impianku dalam mimpiku

Monday, March 28, 2011

REMOVE DARI BLOG LIST

Assalamualaikum...

BLOGLIST... Bloglist adalah senarai blog2 yang kita suka untuk terjah dan menarik perhatian kita. cam aku ni ada 2 bloglist.. satu blog pilihan aku dan satu lagi bloglist yang menyertai segmen bloglist aku tu.. "TOPIMAGINE BLOGLIST - CABARAN SEBAGAI SEORANG BLOGGER BARU"


Aku rasa bloglist pertama aku tu xkesah la kan aku nak add or nak remove sape2 coz tu adalah blog pilihan aku sendiri...

Tapi aku nak tanye pendapat ko orang lak bagi bloglist aku kategori kedua tu.. cam ne ek.. aku ingat aku nak remove sume n wat segmen bloglist baru.. cm ne ek.. ko orang setuju x... tapi xsemestinye yang join sebelom ne akan join lagi kn kalo aku wat... :)

Dan cm ne lak sambutannye kalo aku wat segmen lagi... kalo xde sambutan cm ne.. :) ye la... blog "geli-geli" la kata kn... sape nak join... hahaha

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

20 comments:

mykhalis said...

aku memang tak berani nak komen top..sbb aku wat bloglistpun mereka yang sll jenguk blog aku..hehe..

lattest entry di blog khalis :
bahagian badan yang panjang dan besar( paling)

Eza Ridzwan said...

jgn ko x masok plak link akak ke bloglist ko tuh Top..kang akak remove link ko dari akak punya bloglist...mau kah??...muahahaha...-> udah baca segmen BA?...tgk...akak boh nama ko tuhh...

lalink7 said...

huhuhu..no komen macam fasya sandha slalu cakap..hahhahaha..

kite pun ade ura nak wat GA jugakk..tp xde idea la nak wat camnee dan pasal ape?

topimagine said...

mykhalis >>> hehe... bloglist pilihan memang sy dh ada.. :)
kak eza >>> haha... jgn risau la kak eza.. so kalo sy wat, akk join la..
lalink >>> GA sy xwat lg. xde bajet.. hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

tak reti pasal bloglist2 ni..padahal dah setahun lebih kot buat blog..ngaaahahaha.. ;p

topimagine said...

wah kirenye rossa ne otai gak la dlm dunia blog ek :)

nelly said...

Buat saja ..siapa tahu nanti ada yang lain mahu join ~

Khairul Antasha said...

buat je...

punye la cari mana la bloglist blog top ni... rupa2nya kat bawah..muahahahaha... baru perasan...

topimagine said...

nelly >> insya'allah nak wat gak.. hehe
KA >>> haha... nampak sangat lom abes explore blog top kn :)

diana said...

akak pernah buat segmen bloglist ni..
sambutan ok la..
tapi yang mengecewakan bila
lepas habis segmen tu payah betul nak datang blog kita..asik kita je pi mengkomen entry depa.
kalau boleh kita nak la hubungan tu terjalin sampai bila2 tapi macam sia2 je..
akak tak mau la buat kerja sia2..mana ada orang nak buat kerja yang menguntungkan satu pihak je..ikhlas2 jugak,tapi bila kita nampak depa macam ambik kesempatan ja baik tak payah.sekarang ni dalam bloglist akak tu tak sampai 40 orang..

Nurfazilah Cipa said...

oh..nmpknye blog cipa tmsok di dlm snrai yg no 1 itu(T___T)..teehee~

Miss Tira said...

Bloglist Tira untuk semua yang selalu komen blog Tira. Jadi Tira kenalah adil dekat situ. MEmudahkan kerja untuk tahu dia ada update atau tidak. :)

MaiRa QuEeN said...

klu maira join jgan x letak lak..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

ala..nana ni malas sikit...blog nana jgn delate erk?? biar kan je kat bloglist awak..heheh erk?? ada ke?? ehhehe

topimagine said...

kak diana >>> sebab tu la saya nak wat lagi sekali segmen tu kak... sebab antara dalam bloglist saya tu, ada yang xaktif sangt.. pastu ada yang update entry 5 ari sekali... pasal komen mengomen balek tu sy xkesah yang penting sy dapat selalu baca benda baru...

topimagine said...

cipa >>> hehe.. blog pilihan :)
tira >>> tol tu.. adil dan saksama :)
maira >>> kalo dh join tu mesti la kena letak kn :)
nana >>>haha.. nape la ko ne pemalas sangt makcik :)

mrs.sabri said...

alahai nak rombak bloglist ke?huhu..janganlah daku kau buang begitu saja..kikikiki

Khairul Antasha said...

sy jarang scroll smpi bawah..sbb selalu org letak kat side bar... hehehehe...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

top! aiyokkk, aku report "pinky Mama a.k.a PAKAR KECANTIKAN tuu" haaa... abes la kooo.. die mmg da kawen pon + mak orang. abes la koo... laser lagikk
AKU REPORT PAKAR KECANTIKAN

nelly said...

Buat jangan tak buat ..hehehehe