PERTANDINGAN ARTIKEL TERBAIK PILIHAN JUNKO | impianku dalam mimpiku

Sunday, March 27, 2011

PERTANDINGAN ARTIKEL TERBAIK PILIHAN JUNKO

Assalamualaikum...

ARTIKEL... hehe.. cam good2 je aku nak join contest ni kan.. ade aku kesah... terima kasih kepada pihak penganjur, JUNKO kerana menganjur kan contest ni k.. :)

SAPE2 ADER ARTIKEL2 YANG BAGOS JOM LA JOIN!!!!


Kita mesti anggap sume artikel kita adalah yang tebaik kan.. walaupon xde la terbaik sangat.. so kat sini aku nak pilih satu artikel aku.. ko orang baca, ko orang piker la sndiri k.. hehe

----"TOWN" SANGAT KE BUDAK KL NE----

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

12 comments:

sicomot-comel said...

gudluck ye top ^^

nnt scc terjah entri tu..
smoga top ade tuah =D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

kat giant mmg lerrr, takkan nak shopping gelap gelita! lol~.. ehhh, ko kat giant bla mn ehh..? smlm aku br g sn :p

JANGAN LUPA TAW

Miss Tira said...

Artikel tu Tira dah baca dah dulu. Best dan semoga berjaya :)

MiMie AddNin said...

support incik Top..
artikel tu mmg best..
nnt menang, jgn lpe blanje ok!!
hahhahaha

lalink7 said...

menarik...semoga berjaya yee...hehhehe..
hebat2..

nelly said...

Gud luck top ..
=)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Ecehhhh.... Town sgt ke ko??? cisss... Ala top, ko jeles aku comei cm niece aku tu ckp ar, kui3 ;)

Nabila Shah said...

artikel ni dah baca , best.
good luck okayy ?

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

top! pertaruhkan header 'pemalas' ko tuh cepat! heheh


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/contest-km-header-simple-tp-menarik.html

Khairul Antasha said...

semoga berjaya top...

nanti menang share dgn kitorg..hehehe

JUNKO-EL-HIDA said...
This comment has been removed by the author.
JUNKO-EL-HIDA said...

Hai bro!..Salam perkenalan..Esok pengumuman pemenang so be alert k?..Thanks join ya!