NAPE ADA LELAKI JALAN KENGKANG? dan NAPE ADA PEREMPUAN JALAN KENGKANG??? | impianku dalam mimpiku

Thursday, June 2, 2011

NAPE ADA LELAKI JALAN KENGKANG? dan NAPE ADA PEREMPUAN JALAN KENGKANG???

Assalamualaikum..

KENGKANG... Setiap orang ada cara jalan sendiri kan.... xkire lelaki ke perempuan kan.... adakah cara jalan seseorang itu menunjukkan ciri peribadi seseorang..

Tapi kali ni aku nak tanye pendapat ko orang tentang nape ade sesetengah lelaki atau perempuan yang jalan kengkang.... hahaha... ape la sengal entry ni ek... tapi nak wat cm ne.. ni je idea yang terlintas dalam pale hot aku ni :)


Bagi lelaki yang jalan kengkang..... ni bukan aku cakap ek... orang len yang cakap..... lelaki yang jalan kengkang ni sebab telor dieorang besar... hahaha.. alamak, terlampau direct lak.... lantak la.. aku bukan nye reti berkias2 ni...

Tapi betol ke kalau lelaki telor besar ni jalan kengkang ek..... agak payah jugak ek kalau lelaki ade telor besar ni.. kalau jalan kepit takut pecah ke bang... hahaha.. stop!

Bagi orang perempuan lak.. ni pon bukan aku cakap ek... orang len yang cakap...... perempuan yang jalan kengkang ni sebab malam tadi perempuan tersebut telah "ditembak"... ape maksud "tembak" tu ek... ape yang aku faham ialah ia memberi maksud bersetubuh.. betol ke ape yang aku faham tu?

kalau cam tu, maknenye, perempuan yang dah berkahwin la yerk ramai yang jalan kengkang... tapi aku perhatikan ramai gak "anak dara" yang jalan bersepah... berterabur kengkang nye... hahaha.... Stop!!!

k la.. idea aku sampai setakat ini jerk.. ko orang leh sambung untuk lontarkan idea masing2 k...

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

22 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

erks...tak pernah pikir psl org jln kenape mcm itu ini!hahaaha...yg ku tau kalo prg ngandung jln lambat tu jek!hahaha...

Shaherah said...

hahaha.. shera pun ak tahu. shera pun bnyk dgr org ckp mcm tu.. tak tahu betul ke tak.. >.<"

amir aizat said...

hahah ap lah top ni,tergelak baca entry nih!hahah

mOon jOhari said...

...2 pOng ko x taw...apa daaa...sebab... kecik2 mak depa x bedOng...2 ja..budak2 la ni aku tengOk byk kengkang sbb kecik2 pakai lampin pakai buang a.k.a pampers...hikhikhik

cik azeya said...

ahahhha,

org jalan kengkang tu nk tunjuk gangster la top.

adei.

:P

KAMIHIDUP said...

top, takde topik lain ke? haaaaa.

nelly said...

hahaha ..
top , maybe kan sebab macho kot ..
=p

Mrs.Yie said...

Allah dah jadikan dia begitu nak buat macam mana..terima sajalah.. :)

chii said...

erm..yg chii tau..sebab dorang time baby dulu..mak dorang x bedung..tu yg jln x ok...

tp kalo laki jln kepit..len mcm ar plak kan..len la model..ahahaha

...:i'm ezza haniza:.... said...

persoalannyaa.....uiksss...kamu jalan cmne lak ?harrrrrharrrrrr...

**wowww

ApiH said...

hahahaaaa... orang lain cakap la.. bukan top yang cakap...

Puan Kutu said...

adui..rasanya mmg stail berjalan camtu,takde kena mengena dgn kena tembak n telorlah top.hahaha..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

takda nk cakap apa..tp time baca aku just kahkahakakah..apalah kau neh..nk jln lawo belajar catwalk ah..


p/s: bisnes aku ok jerr..lepaslah buat bayar apa-apa belanja kat rumah..

AliaJustea said...

ehekksss. ye ke?

kAmi dAn mEreKa said...

abes tu, pondan yg jalan kepit2 tu, tak de telor la ea? ops! haha

Piasara said...

"aik..akak dah kawin 16 thn tak kengkang pun jalan..teori ko tk betul la top..org selalu cakap diorang ni dulu kecik2 tak di bedung..lg tak betul kan..ntah ler.."

cucu umie said...

okay bgus ayat hang tu.. i like that..ramai pon perempuan sekrng jalan bertabur..hehe

Alin Marlini said...

tapi orang tua2 kata...masa kecik2 tak dibedong tu pasal jln kengkang...kikiki

Liena Cutez said...

jln kengkang tu sbb kaki time kecik2 mak tak bedong la tu. hahaha

hawiz said...

muahaaha...siot jer entry ko nie topek..wey...betol ker sbb telo besaq?..ker sbb kepit lebey...haahhaa..opsss...stop!//kih3

~yayaLOVA~ said...

sebab dulu dorang kurang bedung kaki mase kecik kecik kot.

afiqazizan said...

tak penah lagi nampak laki jalan kengkang..haha.