ADY BUDIKA NAK KASI OLE-OLE DARI LONDON | impianku dalam mimpiku

Thursday, June 23, 2011

ADY BUDIKA NAK KASI OLE-OLE DARI LONDON

Assalamualaikum...

SEGMEN...

http://www.adybudika.com/2011/06/nak-buat-ga-gak-la-sempena-sticky-post.html

Beliau suruh jelaskan cam ne leh terjumpa blog adybudika.com... hehehe.. aku terjumpa blogger ni mase blogwalking pada awal2 aku join dunia blog ni.. pastu aku perhatikan kebanyakkan bloglist para blogger ada terselit nama adybudika... seiring dengan yuyu zulaikha dan ben ashaari... so, aku yakin la blog ni adalah antara blog yang hebat kat malaysia ... hehe.. (bodek siket...)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

5 comments:

AdyBudika said...

grrrr...ahaahah..kesitu lak kan..aku newbies

NasZ said...

good luck..kalau menang tu, bagi skit kat saya ek?..hehe..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

vampire's lovex said...

wow.....ben versi amareka la ni..kekeke

Cik Mimie said...

semoga berjaya!! t menang adiah kita kungsi sama2 yer..^_*

cucu umie said...

semoga berjaya yer..