KENAPA AKU BERBLOG?? - NELLY THE STRANGER | impianku dalam mimpiku

Thursday, June 2, 2011

KENAPA AKU BERBLOG?? - NELLY THE STRANGER

Assalamualaikum...

SEGMEN... Nelly the Stranger wat segmen la. blog ni memang selalu aku terjah dan sentiasa ada dalam bloglist aku ne...

Walaupun blogger nye masih lagi di "alam persekolahan"... hehe, tapi tulisan die memang cukup matang la... So, aku aku pon xnak lepas kan peluang untuk join segmen beliau... lagi2 setelah di tag oleh CIK ROSS...

SAPE NAK JOIN >>> http://nellythestrange.blogspot.com/2011/05/segmen-nelly-kenapa-korang-buat-blog.html


KENAPA AKU BERBLOG

Aku start berblog pada awal tahun 2011...

First sekali sebab aku berblog adalah kerana ramai member member aku mintak aku ajar dieorang cam ne nak buat blog.. ingat aku ni belajar cos komputer aku tau ke pasal blog ni.. hehe... aku pon ape lagi, search google dan ajar la dieorang.. hahaha... last2 sekali aku lak yang terlebih2... hehehe

Selain tu, adalah tertarik kerana member2 sekolah aku yang dah lama start berblog ni.... sejak tahun lepas aku baca jerk blog dieorang tapi lom berminat lagi ngan blog.. tapi tahun ni lak tergerak hati nak wat... Member2 aku yang dah otai.... SANDIWARA SEORANG INSAN, BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU, DANIEL ADI dan KAMIHIDUP..

Next, adalah disebabkan aku dapat tau password wifi ofice sebelah.. perghhhhh laju giler internet dieorang... aku ape lagi, daripada aku buang masa kat ofice, bek aku berblog kan...ofice aku sengkek.... xde line internet sendiri.... :P

Kat umah aku pon ada internet... so, xkan ari2 nak berfacebook or layan video ehem2 je kan... haha.... kalau berblog ada la jugak faedahnye :) Leh tambah siket bil elektrik umah aku kan.... :)

K la, aku pon xtau la ape lagi sebab aku berblog.... sebab bagi blogger baru cam aku ni, semangat dan keghairahan untuk berblog ni bermusim... hehehe.. ape2 pon i love blogger world :)

Aku nak tag semua yang baca entry ni :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

7 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

harus ku terjah jugak tap pagi ni tak sempat...ptg nnti okey :)

Mrs.Yie said...

amboi top..join segmen lagi?hehe..selamat bersegmen.. :)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

hehe.bau perasan entri segmen nelly~
ok! masa untuk mengarang! thanks~
aik? rumet shafiq rosli ke?

jom berbalas singgah menyinggah berkongsi ilmu, pendapat dan cerita ;)
Entri terbaru :

kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit arthritis

terima kasih..huhu~ =)

KAMIHIDUP said...

top lagi otai. :)

Puan Kutu said...

ramai jugak yg join yer...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..aku pon join juga..yalah nelly nih masih sekolah tp entry dia tak kebudak-budakan..

nelly said...

bila sebab member2 , memang best gilaa!!

nelly ni sebab blogwalking ..