ORANG TUA GANYUT POWER MAIN GITAR | impianku dalam mimpiku

Wednesday, June 29, 2011

ORANG TUA GANYUT POWER MAIN GITAR

Assalamualaikum....

TUA MUDA... sebelum ne kan aku ada wat entry WORDLESS WEDNESDAY (RUJUK SINI) yang menunjukkan gambar aku ngah main "gitar karan" tu... nape ramai yang cakap tu gambar aku mase zaman muda2 ek? kirenye tu sekarang ne muka aku dah cukup tua ke?.. :)

sumber google

kepada CAHAYA CINTA ILLAHI dan BRO KHALIS, gambar tu adalah lebih kurang 4 tahun lepas mase aku kat zaman kolej.. kire bukan la lame sangat pon kan... aku nengok muka aku dulu ngan sekarang ni same jerk.. maintain jerk awet muda.. hehehe.. ade gak aku lempang bontot sorang2 ni kang :)

CIK TEA lak tanye umor aku berapa sekarang... nengok muka aku ne pon dah tau kan masih remaja lagi.. hehe.... masih lagi dalam 20 an...

Dan lagi satu kepada lain2, sebenarnye aku bukannye reti men gitar pon.... haha.. tu nak show off jerk... amacam.. ada gaya x cam man kidal.... hahaha.. cnfirm ko orang jeles la tu ... tapi kalau ko orang nak tuju lagu pon ape salahnye kan.. aku ngan rela hati leh jadi background music ko orang... :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

23 comments:

nazirah said...

hahaha wakakaka adeh gelak nak pecah perut aku hahahaha bukan ape..gambar tu nampak macam gambar lama dah tu . nampak macam ko remaja ar .. sekarang nampak cam muka tua wkaaka. adehh..

cucu umie said...

khakah..nasib baik xteka yg bukan2..hoho

i'm ezza haniza said...

comelnye pok cik tuuuuuuuuuu

PinKy MoMMa said...

gaya kena ada dik kan ;)
tak pandai main x pe..gaya tu yg mahal tu hehehe

siti kektus said...

Baik xpyh main lgsg, kng xpasal2 taufan melanda, haha

:: Mrs.Eady :: said...

hahaahahahahaa.....

Anum said...

hai
nice blog
salam perkenalan
follow me back
thanks

~nsar~ said...

serius weh.. kanak2 habes gambar tu.. haha

M Fizan said...

haha..ingat zaman dolu2 :D

mOon jOhari said...

....cis aku tertipu! tapi ko mmg dah tua la....tapi tua2 ko pOng ko cuma buley jadi anak ikan aku je...hahahaahahaha

tengOk nih http://tentangboolan.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-pilih-mereka.html tanda sayang aku kat ko taufiQ oiiii!!!!

hawiz said...

xde pon name aku...hurmm.....

Asrul "iLham" Sany said...

yg penting pose mau power

;D

Green Apple said...

tua ke muda ke.. janji maintain...hehe..

Mrs.Yie said...

kalau dah berbakat tu x kira tua muda.. :)

syrupmasin said...

haha :D

Fathiah Hamim said...

tua dah ke? tak nampak pun. *bodek2*

chii said...

heheh..xpe kalo x reti main pun..yg penting..gaya harus ada..ahaha

boleh tuju lagu?? ;p

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . show off aje ? *lempang*

alif haris said...

haha style r pacik tuh men gitar karen .. :D

car said...

. visiting your blog is nice...!!! i like it..

info said...

. visiting your blog is nice...!!!
i like it..

Isteri Encek Bard said...

adeh.. hahahha nampak beno tuer nyer top

cik azeya said...

top, main lagu jesnita top. hak4