MUKA BULAT SESUAI TAK RAMBUT PANJANG??? | impianku dalam mimpiku

Thursday, June 9, 2011

MUKA BULAT SESUAI TAK RAMBUT PANJANG???

Assalamualaikum....

MUKA BULAT RAMBUT PANJANG.... aku memang minat ngan rambut awie dan faizal tahir.... nampak smart giler la.. hehe...

Tapi, aku nak tanye ko orang la, muka aku yang bulat chubby ni sesuai x simpan rambut panjang.. hehe... aku memang lagi dulu teringin nak simpan rambut panjang... tapi selalu nye xkesampaian... paling panjang pon sampai tutup leher jerk... aku nak yang leh ikat2 kat belakang tu... hahaha

Ialah, dulu mase study rambut panjang siket adalah orang yang berkenaan tgor suruh potong kan.. kalau xkena denda... ni bile dah alam pekerjaan lak, dah nama makan gaji, kena la ikut peraturan.. kalau kita ni ada company sendiri n jadi bos lantak pi la nak panjang cam ne kan.. :)

sumber cik google :)

Tapi bile aku cakap ngan member2 yang aku nak simpan rambut panjang cam faizal tahir or awie nape ramai gelak kan aku ek.. hehe.. ada yang cakap sampai nak termuntah dengar... :)

Aku pon heran nape.. so aku pon g la nengok depan cermin n bayang kan aku rambut panjang... aku pon tergelak n rase nak muntah... hahaha... nape la dieorang ni jujur sangat ek.. xreti ke dieorang nak jaga ati aku.. hehe

K la.. sampai disini sahajalah entry santai ek... lain kali kita leh merepek lagi bersama-sama yerk :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

izyan yasmin said...

lki rambut pendek dah hensem . tamo panjang2 ohhh .

cik azeya said...

tak comel la top rambut panjang, dah macam penyangak tau. rambut pendek lah smart! seyes ni.

FaTinFiRDaUs said...

tak hensem nnt kalau rmbut pnjng.. baik jangan simpan rambut pnjng.. hehe

PinKy MoMMa said...

sis suka lelaki rambut panjang..ahahaha sebab nampak sexy..wahhhh~

tapi laki ku rambut kenteng..x sesuai berambut panjang huhu ;p

KAMIHIDUP said...

top, itu rambut abang-abang je, kau abang ke? kalau kau macam abang long dil (kl gangster) baru boleh simpan rambut macam tu. tapi gambar WW kau semalam dah cukup handsome. :)

KAMIHIDUP said...

top, nak tengok kl gangster ajak KAMI, nak juga rasa tengok wayang dengan artis macam kau ni. :)

cik husna said...

semmart gak kalau laki rambut panjang..tpi make sure kena pandai jaga laa..n one thing, suke tngok laki rmbut panjang tapi tak suke tngok laki ikat rambut...hehe

iekasub said...

rambut pendek kemas and senang nak jaga kot.. ;D

Umedia Network said...

huhu. comel dan kemas sikit kalau rambut pendek. Kalau rambut panjang, kurang sikit. huhu.
dan jangan lupa komen2 sikit di entry blog kami ye. huhu. ;)

syafeeqa said...

meletupp u olss bila rambut panjang. HAHA

afiqazizan said...

rambut pendek je la bro..(:

vampire's lovex said...

try la smpan rmbut pnjang,baru tahu sesuai ke tak.. tapi lelaki yg berkerjaya,memang sesuai rmbut pndek je sebab nampak kemas gittuuu. hehe

♥Mrs.Eady♥ said...

nak gelak dulu........hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahaaaa.......aduuii!!

try la dulu baru tau ok ke tak :)

Encik Luncai said...

aku pun teringin nak rambut panjang..jom kite simpan rambut top..

Isteri Encek Bard said...

wowo seksis abam rambut panjang tu.. miahahahha

ApiH said...

tak macho la klu rambut panjang ni..
hahahaaa...

Puan Kutu said...

pendek lg kemas. en suami lailah tak boleh rmbut panjag.asal panjang botakkan..dulu mmg tak suka lelaki botak.tp skang tak kisah dh pun..rambut panjang pun sweet jugak.tp klu kena dengan mukalah..pmpuan pun mls rambut pnjg,ssh nak bela..laki plak nk rambut panjang.isk2..hehe