#1 WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, June 1, 2011

#1 WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum...


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

o0o ... ptot lah slame ni tgk blogger sik post wordless wednesday jew, keh keh!

nak buat jugaq ;)

Isteri Encek Bard said...

oooooo ermmm nak carik lah pic mearik

♥Mrs.Eady♥ said...

dtg tgk je gmbr tu :)

MOK&SONS said...

:D..ehehe ok gak tu..rini bz..letak gambo jer la..

Chempaka Sari said...

hai..follow awak dari blog YUYU...

10 ragam pemandu si gadis

Mrs.Yie said...

tu gambo orang tengah susah hati tu ek..susah hati pasal x di bayar gaji..lepas tu dia termenung atas batu kat tepi pantai barangkali..hikhik :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...baru tahu...sebab ramai yang post maca tu..tapi kenapa rabu je ek?

Anonymous said...

mencanak-canak lah traffic blog kau, masuk dalam entru yuyu. masyuklah!!!

Piasara said...

"akak pun pelik gak kenapa rabu...tak hari lain..kalau hari2 pun senang..heee,tak penah buat lg,tunggu minggu depan lah kot..."

kAmi dAn mEreKa said...

adakah gambar itu menunjukkan sdg frust? atau kecewa? atau..

cik azeya said...

tape. termenunglah untuk mencari ketenangan.

*betul ke penerangan gambar ni. haha

deeya said...

aik ! apsal aku post gambar2 jer time ari isnin arituh ?? kalau nak gune wordless monday okey gak kan .. hahaha !

cucu umie said...

gmbo yang banyak memberi maksud... seperti orng yg tgh memikirkan akan kisah lampau yg boleh dijadikan pngjaran

mynamealia said...

oh..patutlah..haha..
p/s: dr blog yuyu, jmpk blog ni n folow skali :)

NARDtheNERD said...

membebel lagi syok.
haha.
xdenye istilah wordless.
:P

chii said...

satu gambo boleh memberikan 1001 makna =)

Puan Kutu said...

woo bt tau maksud wordlss wed tu.wajib buat ker?hahaha...

Alin Marlini said...

ngeh..ngeh..akhirnya ada Wordless Wednesday....