SELAMAT HARI BAPA UNTUK ENCIK ARIFIN BIN AHMAD | impianku dalam mimpiku

Sunday, June 19, 2011

SELAMAT HARI BAPA UNTUK ENCIK ARIFIN BIN AHMAD

Assalamualaikum...

SELAMAT HARI BAPA.... di sini aku xnak terlepas jugak untuk mengucapkan selamat menyambut hari bapa kepada ayah ku yang tersayang iaitu ARIFIN BIN AHMAD...


Ayah aku dilahirkan pada tahun 1960. so sekarang umur beliau adalah 51... besar cabaran hidup ayah aku sejak kebelakangan ini... ayah aku sekarang menghidapi pelbagai penyakit seperti darah tinggi, batu karang dan apendix serta beberapa penyakit lain.. Aku memohon kepada rakan-rakan supaya dapat mendoakan kesihatan ayah aku dan berharap beliau cepat sembuh ye...

Wat pengetahuan ko orang, pada bulan tujuh anti, ayah aku akan ditempatkan di hospital kuala lumpur dan akan menjalani pembedahan berkaitan penyakit batu karang ayah aku itu... hope pembedahan itu berjaya dan ayah aku kembali sihat seperti sedia kala..

Berbalik kepada sambutan hari bapa ni... tiba-tiba rasa bersalah la pulak sebab aku lom sempat lagi untuk membeli kan hadiah untuk beliau... Macam sambutan hari ibu ari tu, aku belikan mak aku satu set produk Alaisyah (SILA RUJUK SINI)...

Macam hari bapa nak bagi ape ek.... kat giant tempat aku kerja tu, hari bapa xde lak die wat promosi untuk hadiah2 hari bapa.. xmacam hari ibu ari tu.. berlambak-lambak hamper or set untuk hadiah hari ibu.. ni yang wat aku pening kepala ni .. xtau nak bagi ape.. hehehe.. adakah cukup sekadar ajak makan besar jerk?.. cube ko orang beri pandangan siket... :)

Sory ar, termembebel banyak siket lak... haha.. disini aku, MOHD TAUFIQ BIN ARIFIN dan mewakili adik aku NURFARHANA BINTI ARIFIN serta emak aku iaitu ROSAYA BINTI JUSOH, ingit mengucapakan Selamat Menyambut Hari Bapa kepada ENCIK ARIFIN BIN AHMAD...

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

10 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

KIRIM SALAM KAT AYAH YER..HEHEH SEMOGA AYAH U SIHAT2 HENDAKNYE...K

puanbee said...

semoga bapa top sihat2 je hendaknya , top bapa ni lain sikit dr ibu kan , diorang tk pentingkan hadiah sgt pun belanja makan je dah cukup tp pastikan yg best2 lah masaalahanya ayah top ada penyakit yg kena diet satu2 makanan kan .. beli lah apa yg bappa top idam2kan tanya lah kat mak tu

cucu umie said...

happy father day untuk ayah top..mudah-mudahan ayah top akan cept sembuh dan siht seperti sediakala..incya-Allah

Fathiah Hamim said...

kalo nak ikutkan. buat pape pun, bagi apa sekali pun, belum tentu cukup dapat balas jasa diorang kan? so, jumlah tak penting, niat dah kasih itu penting. =)

ps: betul la! hari bapa tak banyak promotion macam hari ibu.

Bro ahmad said...

salam
selamat hari bapa..kepada bapa awak sihat selalu

Tuan Muda Naim II said...

selamat hari abah

Mrs.Yie said...

selamat hari bapa untuk ayah top..moga dia cepat sembuh.. :)

Ujang9897 said...

semoga pembedahan berjalan dgn lancar dn selamat..

Isteri Encek Bard said...

Semoga selamat hendaknya semua yer top...

♥Mrs.Eady♥ said...

selamat hari bapa pada bapa mu top,semoga semua nyer selamat ye dik :)

semoga abahmu cepat-cepat sembuh!