#4 WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, June 15, 2011

#4 WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum...



Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

26 comments:

rizaros said...

kalau hari lain xbleh ea?? kelas gitu gmbr kat atas tu :)

♥Mrs.Eady♥ said...

tak pernah buat lagi ww ni...nk buat jugak la nnti :)

KAMIHIDUP said...

nak berubah jadi ultraman ke apa ni?

Nur Hawa Mohd Zin said...

kattangan jumpa batu ke berlian...kilau benau

lalink7 said...

mcm super hero super impose sume ade..heeheh

puan nina said...

ape tu..harta karun ea.hehe

jom join #ww

PinKy MoMMa said...

eh cantik la tempat ni..air dia jernih je..kat ner dik?

YanaMIB said...

aku xbley thn aa tgn aku dari menaip..haha..aku try next week update gbr jek..hihi =P

nazirah said...

ni macam gmbr muda mudi je huhu lalalala

Mawar Berduri said...

aku rasa kau telah menjumpai sebutir belian dikolam tu.. erk, kolam atau air terjun tu?

Isteri Encek Bard said...

wahhh ada super power.. miahahhaha

risa said...

weeeee..pandai dia edit gambo ye

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mandi kolam ajaib ye Top hehe

intan.maisarah said...

oooooooooooo...


kolam air panas ke tu?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pic ne adalah pada tahun 2009 di hot spring besut terengganu... hehe :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

patutlah ramai blogger jadi bisu ;)

IMANSHAH said...

wah ada bintang kot kat tangan die

b a m b a m ' s said...

nampak benor menipunyaaa! hahaha

cik azeya said...

adekah menunjukkan, top ade kuasa macam goku?

siti kektus said...

patotlah macam ada asap2,
jangan kau yg terbakar sudah~ hihi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tp x puasa x nulis..jd akak tulis sikit wpon WW kononnya..aci x?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

puasa=puas

mOon jOhari said...

....dengan kuasa bOolan akan menghukum mu! hahahahahahaha




mandi wajib ke????? :p

chii said...

wahh..ada pe je kat tangan tu..

afiqazizan said...

fuhhh ade super power..best tu bro..haha.

vampire's lovex said...

hamboiii kemain berkilau.....