#28 WORDLESS WEDNESDAY : PENIPUAN CINTA DI ALAM MAYA | impianku dalam mimpiku

Wednesday, December 14, 2011

#28 WORDLESS WEDNESDAY : PENIPUAN CINTA DI ALAM MAYA

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY

Sumber Google :)


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

14 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hahahhaa =.=''

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

nak hidup mesti licik... hehehehe

Halimatun Sa'adiah said...

chenta itu buta..

TiTi said...

antar ayat penipuan - i ade lime ekar kebun dalam farmville :P

ikatankasihku said...

ye ar, mcm2 penipuan sekarang ni....huhuhu

Ahmad Haziq Azlan said...

adoyai
boleh jadi jugak kan..

Fyqa said...

bahaya cinta cyber.

naseb baek takpna.
cite lam gmba tuh serius takleh bla. HAHAHA

LydSunshine said...

Saudara taufiq ni umur berapa? Apa? 18 thn? Hehehe.

Azham Vosovic said...

hahahah.... betul betul betul....

Alia Rahmat said...

muahahahaha .. oke .. ini lawak !

Bella Bell said...

hahahaha. cinta fesbuk.

siti kektus said...

haha. semua orang nak merasai cinta, sampaikan ada yg terpaksa menipu. aish. dunia2.

Chuu Muqhlis said...

steady lah mak cik hakhak :D

FasiHaH SupiaN said...

hahaha ko pun entah2 antara mereka gak kot?hehe