BLOG NI MEMANG BETUL-BETUL MEREPEK LA | impianku dalam mimpiku

Wednesday, December 21, 2011

BLOG NI MEMANG BETUL-BETUL MEREPEK LA

Assalamualaikum...

BLOG.. haha. kan betol ape aku cakap semalam.. kalau aku buat segmen memang susah untuk dapat penyertaan.. segmen aku semalam, "BLOGGER NI KUAT MEREPEK, TAPI BEST LA BACA" pon dapat penyertaan hanya 3 orang je... hehe

Ada aku kesah.. ingat aku kecik ati ke.. sorry der... lantak p la bper org je nk join.. ade aku kesah.. haha..

Meh aku list kan 3 orang yang budiman yang menjaga hati aku dengan menyertai sgemn tu.. :)

--------------------------------------------------------------------------------

http://makwepakwekintan.blogspot.com/2011/12/blogger-ni-kuat-merepek-tapi-best-la.html#

blog yang suka merepek, tapi best dan aku suka baca.. kadang2 peel blogger tu yg wat kita sakit hati tapi masih mampu buat kita tersnyum

blog feveret : http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/


--------------------------------------------------------------------------------

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2011/12/blogger-ni-kuat-merepek-tapi-best-la.html


Blogger Ni Kuat Merepek, Tapi Best La Baca tak lain dan tak bukan adalah tuan rumah penganjur Segmen Kuat Merepek ni TOP IMAGINE. Memang kuat berangan budak ni..hehehehe..

--------------------------------------------------------------------------------

siyes doe wa cakap lu , entry dia alia tengok merepek meraban, ayat memg pakai lepas mcm tak bape nak sopan. gambar kalau edit bapak ahh..tetiba teringat gambar klip 3GP dia =='
tapi alia suka baca. hewhewhew..

blog feveret : http://theceplos.blogspot.com/

--------------------------------------------------------------------------------

Sekian...

Link

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

10 comments:

Anum said...

ermmmmmmmmmmm

:: Mrs.Eady :: said...

laaaaaaaaaaaa...akak takde kat office smlm!!!nk masuk gaakkk nak jugaakkk!

Adylia Qarissa said...

blog dkna pon merepek meraban gak...hahaaaa

Lya Colours said...

hehe aku mmg pemalas lipas la semalam. byk koje kat opis *padahal main farmville*
hahahah

chii said...

chii support dr blkg tabir je la :p

cucu umie said...

ada jugakan .. yg pasti, merepek itu dng2 perlu det blog nie. huhu

LydSunshine said...

Tak sempat nak join segmen. Blog merepek yg akak suka ada banyak. Termasuk cursing malay dan blog sampah.

Ahmad Haziq Azlan said...

aiseh
tak dapat nak join la semalam...
malam semalam kena pergi interview orang plak....

mylovely-cats.blogspot.com said...

Salam....anyway nice info & blog to sharing...

BTW kami dah follow tuan empunya blog ini ye...jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

hawiz said...

lor..melepas..huhu