SEGMEN : BLOGGER NI KUAT MEREPEK, TAPI BEST LA BACA | impianku dalam mimpiku

Tuesday, December 20, 2011

SEGMEN : BLOGGER NI KUAT MEREPEK, TAPI BEST LA BACA

Assalamualaikum....

SEGMEN.. sebelum ni aku nengok ramai blogger yang wat segmen sendiri.. aku pon teringin la nak wat gak. hehe... cam semalam mak dara kita wat segmen die sndiri :) jeles seyhh. hehe

SO, aku nak wat gak la ari ni.. tapi aku tau memang nak capai 5 orang peserta pon susah.. sebab blog aku ni traffik pon suam2 kuku jer.. hehe.. tapi ada aku kesah.. ko orang nak join ke tak tu hak ko orang la kn... aku still nak wat gak :)

-------------------------------------------------------------------

1. Buat entry bertajuk : Blogger Ni Kuat Merepek, Tapi Best La Baca

2. Pastu ko orang tepek je banner aku yang kat atas tu k..

3. Ko orang pilih satu blog dari kalangan member-member blog ko orang tu yang ko orang rasa suka merepek-repek dalam entry die tapi best di baca..

4. Ko orang review blog tersebut dan citer serba sedikit ape yang merepeknya blog tersebut tapi enjoy je bila dibaca :)

4. Bila dah setel ko orang tinggalkan link entry ko orang kat ruang komen ni ek..

5. Tarikh tutup... sampai malam ne je la kut... kalau xde sape join, anti aku join sendiri yer :)


-------------------------------------------------------------------

Senang tak.. kalau boleh blog yang ko orang pilih tu, adalah dari golongan blogger yang biasa2 je.. maksud aku bukan yang otai2 iaitu blogger yang dah femes di persada tanah air kita ni k :)

Tujuan aku wat segmen ni adalah untuk kita beramas mesra dengan rakan-rakan blogger selain dapat membantu memperkenalkan blog member kita tu kepada orang lain :)

Sekian...

p/s : diingatkan lagi, blog aku ni traffik die biasa2 je, so ko orang jgn mengharap sangat dapat lebihan traffik dari segmen ni ek :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

13 comments:

Presiden Makwe Kintan said...

http://makwepakwekintan.blogspot.com/2011/12/blogger-ni-kuat-merepek-tapi-best-la.html

join jugak...tak kira...^__^

nazirah said...

hee goodluck ek.. nak buat tapi takut tak terbuat ... takut tak smpt.. heee.. ;)

Anum said...

good luck

Lya Colours said...

banyak la ko punya ramas mesra

Alin Marlini said...

Kak Alin dah join ye Top

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2011/12/blogger-ni-kuat-merepek-tapi-best-la.html

Alia Rahmat said...

http://aliajustea.blogspot.com/2011/12/segmen-blogger-ni-kuat-merepek-tapi.html

JOINNNNN !

dhiera said...

nak join tak nak. nak join tak nak~ kalau sempat daku buat ye

Khairul Antasha said...

mesti ramai join punyalahh

selamat bersegmen la semua ya :D

Jue said...

ala x sempat join sbb br bc entry ni dan yg plg ptg g blog ni! hoho nxt time confirm akn join..aku phm prsn ko psl traffic slow sbb aku pnah rs hihi

Ahmad Haziq Azlan said...

tunggu malam ni kot baru join...

chii said...

bab nk review..mmg chii failed..eheh..tp chii ada gak bbrp blog yg chii suka bc..mmg agak merapu2..tp menarik..eheh

mOon jOhari said...

terlepas sudaaaaaa.....

Rowefipe said...

tunggu malam ni kot baru join...