SETIAP ORANG ADA BAJU FEVERET SENDIRI | impianku dalam mimpiku

Monday, December 5, 2011

SETIAP ORANG ADA BAJU FEVERET SENDIRI

Assalamualaikum...

BAJU FEVERET.. ko orang perasan x kawan-kawan ko orang atau pun diri ko orang sendiri, dalam satu minggu mesti akan pakai baju yang sama dalam 2 or 3 kali.... kalau xde mungkin itu hanya perasaan aku je kut..

tapi aku rasa setiap orang mesti ada baju feveret ko orang sendiri kan....aku pon pernah perasan member aku, setiap kali nak turun town mesti pakai baju tu.. kalau dalam sebulan 4 kali turun town, semua 4 kali tu die pakai bj tersebut.... :)

Sama gak ngan member ak lg sorang, kalau g main badminton or futsal ke.. setiap kali bersukan mesti pakai "jersey malaysia"... hehe.. tapi xtau la kalau beliau mempunyai 5 6 pasang jersey malaysia kn..... :)

bukan aku nak mengatakan orang je.. aku pon same.. lagi2 kalau baju baru beli.... hehe.. rase cam nak pakai baju tu je ari2.. bukan ape, bile pakai baju baru beli, rase diri ni ensem sangat2.. hahaha..

gambar hiasan sahaja :)

Biarlah sape2 pun nak pakai baju sama ari2 kan.. bukannye xbasuh baju tu.. lain la kalau xbasuh.. mungkin aroma die akan mempengaruhi orang sekeliling.... memang patut kena tegur.. hehe..

Ko orang lak cam ne.. mesti ada baju feveret sendiri kn.. :)

Sekian....

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ade ade!ade 1 baju tu kalau pakai msti org ckp nmpk kurus..kekekeke...rase mcm nk pakai hari hari!

Anum said...

ada 3 baju kegemaran

widaunie said...

ada gak... rasa macam yang tu ja selesa.. hehehe

Lya Colours said...

aku tau ko mesti teringin nak pakai baju kurung kan. :P

With Julia said...

best lah baca entry adik taufiq nih ehehhe a'ah akak ada baju fevret t-shirt itam tuh...kalo g jln2 je mesti pakai wajib wpun dh beli baju baru...ntahlah...sebab dah selesa kt badan kot...smpi bju lain nmpk pun rasa xd apa2...kekekekeke perangai tuh smpi hubby akak pun terikut ada bju fevret jek pakai ahahah :P

LydSunshine said...

Baju feveret banyak, tp semua dah tak muat. kehkeh. Nak kena cari baju feveret bru la pas ni.

nazirah said...

hahaha.. taufiq.. mcm cci lak suke kai baju baru sbb rasa macam cantik sgt ye la baju baru kan huhu then suke jgk kai baju yg selesa rasa suke bile kai selalu .. huhu ;)

mizzkechique said...

haha..kn btg idung sendiri.. ada baju feberet ni, dl klu kuar je mesti pakai smpi member sound, "ko ni xde baju dh ker??" haha

rara pinkmafia said...

kalau budak2 suke lah.asekkk pakai baju tu je.kalau dh besar ni xde lah.malu.nt org kata xde baju lain ke.hehehe

Nelly The Strange said...

baju feveret ??
aiseymannn !!! nelly lembap bab baju lah . hehe

dhiera said...

saya ada jugak baju feveret~ tp bila selalu pakai jadi boring. hukhuk

Ezad Skytech said...

haha...kalau baju baru..mmg akan pakai selalu la..