MAK NYAH KEMBALI KE PANGKAL JALAN | impianku dalam mimpiku

Friday, December 2, 2011

MAK NYAH KEMBALI KE PANGKAL JALAN

Assalamualaikum...

MAK NYAH... tadi aku baca akhbar metro... muka depan die menayangkan pasal mak nyah yang telah menemui hidayah untuk berubah ke pangkal jalan untuk menjadi lelaki sejati.. baguslah cam tu kan...

Aktiviti "kepangkal jalan" tersebut adalah Program Mukhayyam anjuran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim). aku xtau lah berapa ramai yang telah diperkasa kan.. :)

gambar hiasan dari google :)

Aku nak cadang kan agar pihak jakim pergi lah tangkap semua mak nyah kat luar sane tu dengan wat ops secara besar-besaran... kadang2 nyampah gak nengok dieorang ne.. dah la jalan nak bajet cun cun jerk.. pastu terjongket sane, terjongket sini.. ingat seksi bangat la tu.. haha.. cam mintak kaki saiz 11 pon ade... :)

Cam kat melaka ni, semua dah tau port terbaik mak nyah2 ni.. confirm ar kat ocean di jalan tun ali tu kan.. aku rase pihak jabatan agama mesti sudah tau pasal port ni .. tapi nape mak nyah2 ni masih bermaharaja lela lagi kat sane ek.. pelik gak kn..

Kadang2 kiteorang nak beriadah di taman tema yang terletak dibelakang ocean tu pon rase cam xselesa je.. lagi2 bile waktu malam.. bersepah2 spesis dieorang ne berpeleseran di kaki lima tunggu customer...

k la. ne cuma entry nasihat di pagi jumaat ne ye.. kepada lelaki-lelaki kat luar tu jangan lah jadi mak nyah k.. :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

4 comments:

Anum said...

hehehe
jadi la lelaki sejati

chii said...

heheh...mak nyah kat ocean eh..chii penah lalu gak kat situ..pastu ada la bbrp kawan ni saje nak nyakat nyah...dorang benti..pastu borak2 ngan nyah..xwat ape pun..ehehe..

ada skali tu..body da cantik..tp keluar suara...aduhai..terus x berselera..ahahah

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm masa duk praktikal kat SAMB tue.. kalo p ocean..ada laa gak nampak nyah2 tu kan.. tp..xpenah g tgk wak2 malam.. xtau plak ramai yerk.. huhuhu

LydSunshine said...

Ada jugak maknyah yang insaf, pastu dia pakai tudung sebab nak tutup aurat.