KENCING BERSEPAH, ANTI ANU..... | impianku dalam mimpiku

Tuesday, April 12, 2011

KENCING BERSEPAH, ANTI ANU.....

Assalamualaikum..

KENCING.... cam biasa, bila satu ari tu aku xde idea nk update entry, mesti bile petang jer aku dapat idea ni dalam toilet kan.. hehe..

Sebelom ne pon dua entry ni aku dapat idea dari dalam toilet gak :)

1- BERAPA RAMAI LELAKI KENCING DUDUK
2- BERAPA RAMAI PEREMPUAN KENCING BERDIRI


Hehe.. ari ne lak aku nak tanye la, pendapat ko orang, btol ke kalau kencing bersepah2, anti anu kita bentan.. :)... ni ditujukan kepada lelaki la yerk.. xtau la kalau2 ada pompuan kencing bersepah2 kn...

Jap2, maksud aku kencing bersepah2 ni, kencing merata2 la.. cam kat semak samun ke, kt tepi jalan ke, kat dalam hutan or kt mana2 la... bukan maksud aku kencing bersepah kt dalam toilet yerk.. hahaha..

Dulu mase aku panjat gunung ledang, ranjer tu kata kalau nak kencing mase mendaki tu kena minta izin dulu kat penunggu gunung tu.. kalau penunggu gunung tu mare anti "telor" kita leh jadi besar.. hehe. Maknanye kalau kita kencing kt semak kena mintak izin penunggu semak la yerk...

Ko orang mesti ade terdengar pasal benda2 ni kan.. so ape lagi.. jom la kongsi same2 yerk... :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

intan qistina said...

salam. tumpang komen ek :p

pernah dgr jugak. tp kencing bersepah dlm bilik air pun pernah tau jugak. ahaha.. cmno tuh?

:p

topimagine said...

aik .. kencing bersepah dalam bilik air pon leh kena yerk.. pelik... hahaha

m0sHiE~ said...

cam lam cter nangkung "nek, cu umpang encing"
so, memg ad la kot kn..=P

Puan Kutu said...

haha tu la klu masuk hutan,nk kencing org mesti suruh ckp ampun tok,cucu nk mintak izin kencing.mmg macam kelakar tp itulah hakikatnya.ntahn nk percaya ke tak.tp klu tempat2 angker cthnya macam busut, mmg ada kes yg boleh bentan.mmg pnah berlaku..

hanim azhari said...

eerkk..xtaw la ek..kat gunung ledang mmg byk pantang larang pon huhu

topimagine said...

moshie >>> haha.. kenapa mesti kena nenkek:)
puan Kutu >>> tu la pasal.. pernah dengar gak pasla bentan ni :)
hanim >>> tau xpe... ada budak yang kena rasuk sebab langgar pantang larang :)

♥CiK duYung_Ca♥ said...

org dulu kata cmtu..mmg ade yg akn bentan..tp cube amek dr segi positifnyer..islam x bgi kencing sepah2/berdiri kew..lelaki pon xleh kncing diri tau..

topimagine said...

tol tu cik duyung.. cara islam adalh yang terbaik dan sumenye ade sebab kan nape islam suruh wat sesuatu tu :)

hawiz said...

ko mmg..asyik2 entry kencing jer..pasni kencing per lak??..kencing manis eh??haahaha

Miss Tira said...

Ouh kalau Top takde idea mesti keluar bab kencing mengencing ni kan. Hahaha.

Tira nak beri pendapat walaupun orang perempuan. Kecing bersepah ni tak elok. Yelah, kita tak tahu kita kencing kat mana tu. Sesungguhnya kita tak nampak jin dan iblis tapi mereka nampak kita. Entah-entah kita terkencing dekat busut yang keras tu jadi bentan tu. Wallahualam.

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

LAIN KALI BAWA JE BOTOL KOSONG...SO, TAKDELAH KENCING SEPAH2..HEHEHHE

Fadzli Amir said...

Salam kenal...memang org kampung..masa kecik2 dulu kalu masuk utan ngan abah, abah suruh kata " tabik tok nenek, anak cucu mintak tumpang kencing"...tapi tu dulu la..sekarang kalau nak kencing, takyah mintak kat tok nenek dah...baca je doa masuk tandas tu..insyaAllah Allah pelihara...

KAMIHIDUP said...

sebagai menghormati benda lain yang tinggal di tempat kita nak kencing tu. :)

mykhalis said...

khalis sanggup tahan dari mengencing..lagipun mesti ada sungai mana2..hehe

topimagine said...

aik.. aku cter pasal kencing pon xleh ker... bukannye aku kencing ko orang pon... hahaha

lalink7 said...

sangat xelok kencing mrata..bukan sahaja bentan..if ade orang yg xsuka dengan kite..silap2 dengan air kencing die boleh buat kita merana..bahaya sangat!