PENCARIAN IBU JELITA | impianku dalam mimpiku

Thursday, April 14, 2011

PENCARIAN IBU JELITA

Assalamualaikum...

PENCARIAN IBU JELITA.. aku cam biasa, pagi2 mesti nengok paper on9 jap.. maklumlah.. kat umah bz sangat sampai xsempat nak bace paper... kononnye la... hehe.


Tiba2 aku terjumpa satu artikel ni. hehe... xsangka ada gak pertandingan cam ni ek... pertandingan ibu jelita.. ni bukan contest cam dalam dunia blog k.. ne betol2 punya.. bukan cobaan.. haha (rujuk kat SINI)

Aku perhatikan kat dalam dunia blog ni ramai gak aku jumpe para ibu2 yang hot2.. xberani nak join ke makcik2 oi.. haha .. mane la tau ade rezeki kan.. anti bile menang boleh la share2 hadiah tu kan..

Tapi, daddy2 sume bagi ke mummy2 ne nak join pertandingan cam ni ek.. haha.. xke kena kejar ngan batang kayu anti.. dah xde keje len ke.. bek dok umah jaga anak2 tu... haha.. tapi ada gak para daddy yang sporting kn.. huhu..

Meh aku senaraikan antara mummy yang aku kenal dalam dunia blog ne..
Kak Eza Ridzwan
Isteri En. Bard
Mak Dara
Kak Mimi
Puan Kutu
Puan Bee
Kak Yan
Kak Pia
Kak Alin

Eh.. ramai gak rupenye mummy2 yang aku kenal ek.. xperasan lak... hehe.. sampai kena ade 1 special bloglist untuk dieorang ne.. hehe.. Ade beran nak join pertandingan tu????? hahaha

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

Mrs.Sabri said...

hahahaha..rajin btl la budak nih..adei..x berani nak join la atas faktor2 usia yg tidak mengizinkan..kihkihkih..tp tgok la mcm mana kalau ada kawan2 lain yg join terasa jugak nak ikut sama..wakaka

hanim azhari said...

errkk..aku lom jadi ibu lagi la hahahaha

Eza Ridzwan said...

hohoho..hengatkan dlm blog...klu seantero dunia, malas laa nak join...miahahahahaha...xpe..menten hot gak walaupon xmo join...

Eza Ridzwan said...

Jika anda seorang ibu dalam lingkungan usia lebih 30-an dengan anak-anak lebih daripada usia lima tahun dan selalu disalah tafsir sebagai anak dara, maka anda adalah orang yang dicari untuk pertandingan Ratu Cantik Glowing Youthful Mother yang dianjurkan oleh suplemen kecantikan, Glow dan Pynocare.

usia dah ok...anak umoq 8 thn..slalu org sangka anak tuh adik..yeahh!!..dah leh join nie..tapi tetap malas!..miahahahahaa..

Puan Kutu said...

emm berita nie kata utk ibu yg umo 30an n ada ank yg lebih umo 5taun.akk nie mmg muda pun,blom 30an..ank umo br 4taun.macam tak berapa nk layak rasanya.kehkeh..btw tq tag..rajin la top..;)

Alin Marlini said...

Alamak...jelita kew Kak Alin ni?hehehehehe..mekacih Top...kembang jap...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

patutle asyik tersedak je dari pagi td ropa2nya Top ada tulih nama Mak Dara ye hehe..

part umo lebih 30 an tu betul dah
part anak lebih lima thn tu kena dah.. anak mak dara umo 13,10,7 dan 4
tapi part yang jelita tu tak sesuai langsung maka tak berani nak join hahahahaha

syafie said...

la...ingatkan tuan punya blog yg buat contest ni hee..hee ok dah follow

jom baca ulasan buku oleh penulisnya di

http://orderbookonline.blogspot.com/p/video-ulasan-penulis-buku.html

nelly said...

ada yang nelly kenal ^^

Piasara said...

"top,akak ni memang mummy tau...tapi yg tang jelita tu..tak kot...mana ada jelita,mummy chubby tu sesuai lah kot,hahhahaa..."

mykhalis said...

wahhh..ada pulak nak tengok ibu ek? bukan takleh..sian kat suami bagi orang lain tengok his wife..khalis mmg tak kasi nye..heh

Fyqa said...

hihi... sy pon fikir owner blog buat contest ni ..^^

Khairul Antasha said...

kawen pun x lagi ni..haha...

Yan said...

teringin gak nak join. tp bila kata 30 an tukira tak sesuai lahhh.. Makbaru je nak masuk 20 an..haaa...

KAMIHIDUP said...

KAMI pun nak cari bini yang ada blog, wahaaaa. :)

Farhana Jafri said...

hehehe awal lg nk join... umo pon bru 20.. muehehehe... nk sruh mak join la :P

jemput singgah ANASAURUS :)

Cik RoSs said...

alaaaaaa..pencarian anak ibu jelita tak ada ke??hehhehehee

Miss Tira said...

Tira belum jadi ibu lagi. Hahaha. Doa-doakanlah ye :p

cik azeya said...

wahhh. ibu jelita. ibu hottt. haha. saye dah jadi ibu jugak. np sy tade dlm list top. huhu

puanbee said...

ekeke akk baru 27 dik top oi anak je ramai sikit lalal..tak nak ler join nati semua kalah akk glemer nanti traffic mencanak pulak ! wakaka....ehemmm lawak je

atiey azha said...

hahaa . tu pasal . ingat mumy2 tak boleh berblog ke ? heheh

topimagine said...

hahaha.. sume makcik2 ni xberani nak menjoinkan diri rupenye... :)

puanbee said...

weekk kita pemalu lah haaa

Sheliz Menulis said...

uii..nak join! tp anak baru lahir daaa...