ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2010 | impianku dalam mimpiku

Monday, April 4, 2011

ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2010

Assalamualaikum..

ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2010.. aku pasti.. malam ni n esok pasti ramai gler blogger wat entry pasal anugerah bintang popular ni kn.. so, aku pon nak join sekaki la.. haha.. xkire .. nak gak wat entry pasal anugerah ni.. hahaha

-------------------------------------------------------------------------------------------
Kat bawah ni senarai nama pemenang bagi ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2010 ...

Pelakon TV Lelaki Popular : Remy Ishak
Pelakon TV Wanita Popular : Fasha Sandha
Pelakon Filem Lelaki Popular : Shaheizy Sam
Pelakon Filem Wanita Popular : Lisa Surihani
Penyanyi Lelaki Popular : Faizal Tahir
Penyanyi Wanita Popular : Yuna
Artis Duo/Berkumpulan Popular : Sixth Sense
Penyanyi Nasyid Popular : Rabbani
Artis Baru Lelaki Popular : Shahir
Artis Baru Wanita Popular : Ana Raffali
Artis Komedi Lelaki Popular : Zizan (Raja Lawak)
Artis Komedi Wanita Popular : Noor Khiriah
Pengacara TV Lelaki Popular : Aznil Nawawi
Pengacara TV Wanita Popular : Farah Fauzana
Penyampai Radio Lelaki Popular : Faizal Ismail (Hot FM)
Penyampai Radio Wanita Popular : Farah Fauzana (Hot FM)

Anugerah Khas :


Anugerah Pencapaian Sepanjang Zaman : Dato' Rosnani Jamil
Anugerah Bintang Mobile Popular: Sixth Sense

Anugerah Paling Utama:

Bintang Paling Popular 2010: Shaheizy Sam

-----------------------------------------------------------------------------------

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

5 comments:

Miss Tira said...

Pusing-pusing dekat kawasan tu je ye. Cuma agak terkejut yang bahagian Fasha Sandha tu. Hahaha.

Piasara said...

"tahniah untuk sam...memang best lah lakonan dia ni..apapun anugerah kali ni memang happening ...nak2 pulak part akhir tu,memang kelakar"

Eza Ridzwan said...

rugi x tgk!!sebok menjait manik baju org!!!..warghhh!!!!!!!!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

bgus die menang! yeahhh sokong ;)
tp kalau aku yg menang kn best :(


sedihnyerr !___!)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/jangan-bersedih-sesungguhnya-allah.html

shalmila nadya said...

kita suma pemenang tiada pengalah...hahaha