NAK BUAT CONTEST KE TAK NAK YE??? | impianku dalam mimpiku

Saturday, April 30, 2011

NAK BUAT CONTEST KE TAK NAK YE???

Assalamualaikum...

CONTEST... sekarang ni ramai betul blogger yang buat contest kan... dengan cara ini kita dapat mempromosikan blog kita dan secara tidak langsung dapat mengeratkan silaturrahim sesama kita.

Tiba-tiba, atas cadangan MOHD SAIFUL HAWIZ, aku teringin juga lah nak buat contest cam ko orang buat ni... sempena ari ulang tahun kelahiran aku yang ke-13 pada 3 Jun anti... hehehe.. idea contest tu memang dah ada pon.. cume idea hadiahnye pulak xsampai2 lagi kat otak aku yang geliga ni.. hihi

Dah nama orang kedekutkan, kalau boleh aku nak bagi hadiah yang paling murah dan xmelecehkan... hehe.. ape pandangan ko orang... bagi la idea siket hadiah ape yang patut aku dibagi untuk menghargai peserta-peserta yang menjoinkan diri tu anti yerk..


Bagi aku, blog aku ni orang xde la kenal sangat kan... so bagi hadiah yang ciput sudey... sebab yang join anti pon bukannye ramai pon.. maybe dalam 10 orang je kan.. so, aku ingat nak bagi top-up 2 ringgit jerk.. leh x.. cam best jerk adiah tu kn..

Jika ada sebarang pertanyaan atau pandangan sila hantarkan komen anda ke kotak komen dibawah ni yerk...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

hawiz said...

pehh...topup 2inggit..dekot tol!!..aku dulu wat contest..bg hadiah topup 30,10 t-shirt, keychain, extra belacan tau...hihi..tp aku ingt pon nk wat contest lg skali..hargai org yg join contest aku dulu..hihi...

Khairul Antasha said...

kedekuttt..haha..top up 2 hengget je..haha..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hawiz >>> ko kaya boleh la epul... ntah mane ko sebat hadiah2 tu pon xtau lah aku.. hehe
KA >>> ok la tu KA dari xde kan.. kena bersyukur siket :)

KAMIHIDUP said...

bagilah alza sebijik ke. baru gempak!

Tuan Muda Naim said...

celcom x de topup 2hinggit la topek...minimum 50 hinggit

nelly said...

Top , kalau contest ni lah orang kenal ~
^^

Dayana AZ said...

hehehe kalau ad ti dayana join je :)

MiMie AddNin said...

buat laa...tak kisah pun adiah pape..nnt saye join..
dun wori ye...
just for fun..
hehehe

mykhalis said...

topup rm 2? boleh sangat dah tue top..hehe

chii said...

topup 3 inggit pn da ok..
amboih.yg ke 13 eh..muda sungguh top ni

Puan Kutu said...

rm2 topup.haji bakhil.haha..ala hadiah apapun tak kesah.jnji ukhwah sesama blggoer terjalin.tu yg penting.

FaTinFiRDaUs said...

2ringgit?? bnyk sngt tu.. ~_~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... nak hadiah yang mahal2 ek.. xdapat la derrr... bersyukur la ngan 2 ringgit tu daripada xde kan :)

shalmila nadya said...

xboleh ke, ada contest tapi xde hadiah.huhu, teringan jugak nak buat, tapi xde bajet.....kalu buat contest jangan sama sgt dgn org, kebanyakn contest lebih kurang sama je....

mOon jOhari said...

dik taufiq baru pas UPSR rupanya...mudanya... :p
lalalalala~~~~