SAPE BERANI NAK BELI BLOG AKU? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, April 6, 2011

SAPE BERANI NAK BELI BLOG AKU?

Assalamualaikum...

NILAI BLOG AKU... wah ramai blogger nak tau value blog masing2 kan... aku pon xnk terlepas gak nak tau value blog picisan aku ne..... aku pon teringin nak wat benda ni lepas terbaca entry MAK DARA...

Mari ramai-ramai kita nengok.. sape yang kena... hahaha

http://bizinform.org/

$49,309.20

Wah... murahnye... tp leh tahan gak kan.. leh la beli basikal berpuluh2 biji.. haha.. ko orang kala nk try mai lah kat http://bizinform.org/.....xtau la aku benda ni betol ke x... hahaha..

nak dibandingkan ngan nilai blog aku ngan en ben ashaari.. mak oi.. jauh gler..... tp aku bangga gak la sebab blog aku ade nilai jugakkan.. haha

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

aNiss :):) said...

wah! mahal ler tuhh!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahh boleh buat kenduri kawen 7 hari tujuh malam tu hehehe

KHRLHSYM said...

wah boleh belanja ni. hehe

Miss Tira said...

Mahal jugak tu Top. Tira under $10k je. Hehehe. Beza memang berbeza.

b a m b a m ' s said...

nak try jugak lar.. ehheheheh.. :P

puanbee said...

amboi leh juai nih kehkeh !..kot2 org nk kan ..apa salah nyer..

NuReLLe said...

pergghh..da bulehh beli kilang choki choki dah tu...haha..:D

topimagine said...

xde jutawan nak beli blog aku ke.. haha...

atiey azha said...

haha . nak WAH ! lah jugak . hehee

lemongrassbeam said...

wahhh.ta mampu mak nyahhh :P

zora said...

wahh,,nak cuba gak la...:P

Khairul Antasha said...

hehe.. kalo beli secara ansuran boleh tak top? hehehe

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

wah..nak beli lah....hehehhe

Liena Cutez said...

saya punye lagi murah :(
huhu :P

Cik Cempaka said...

boleh tahan jugak mahal nyer tu