TEKA TEKI RM10 | impianku dalam mimpiku

Thursday, April 28, 2011

TEKA TEKI RM10

Assalamualaikum...

TEKA-TEKI... Jom la join teka-teka teki yang dianjurkan oleh KAMIHIDUP... simple jerk... hadiah die pon lumayan gak... top-up RM10 untuk 5 pemenang... hehe

Sape2 yang nak join leh la klik kat gambar atas ni or kat link ni yerk... http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html


Sebenarnye, setakat yang atas ni pon dah cukup.. tapi kat sini aku nak cerita siket pasal KAMIHIDUP ni... bukan la aku nak mebodek k... KAMIHIDUP ni terdiri daripada beberapa individu... Kebanyakkan nye adalah ex-schoolmate aku mase kat sekolah menengah dulu...

Wat pengetahuan ko orang, KAMIHIDUP adalah antara pencetus utama aku join dunia blog ni.. kire dieroang senior aku la dalam dunia blog ni... sebelom aku terlibat, aku selalu je jengok blog dieorang ni. blog dieorang ni memang best la...

Ko orang terjah je la blog KAMIHIDUP ni... kalau leh tinggal kan la komen.. cnfirm KAMIHIDUP akan terjah blog ko orang balek... sebab dieorang ni ramai n rajin blogwalking n tinggal kan komen kat blog rakan2...

So, marilah ramai2 terjah blog KAMIHIDUP ni dan follow dieorang yerk.. mane la tau satu ari nanti KAMIHIDUP dapat mengalahkan OH MEDIA.. kita lak leh jadi orang yang terawal dalam hala tuju kumpulan ini kan... hehehe..

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

13 comments:

hanim azhari said...

cambest je ni..

Khairul Antasha said...

nak top up... :p

Liena Cutez said...

saye follower tegar kamihidup. hehe :P

KAMIHIDUP said...

tq join, wah ayat kau, malu KAMI, merah pipi, amin, heee. :)

Tuan Muda Naim said...

jagung-jagung 2 singgit

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Sengal arr blogpsot! fadeup..uhuh~

SyedGraphiX said...

macam aiskrim je XD

KHRLHSYM said...

selamat berjaya. hehe

Miss Tira said...

So apa jawapan Top untuk soalan tu? Hahaha.

Mrs.Yie said...

gud luck top..kak mimi ni malas dah nak join contest2 bagai ni..bosan dgn sikap segelintir penganjur contest yg seringkali banyak alasan..

Nur Hawa Mohd Zin said...

ala...awe tak pandai teka teki teka tekuk ni...

Puanbee2 said...

mcm drian jer :)

cik azeya said...

ape ni top? haha