SALAM PERKENALAN KEMBALI | impianku dalam mimpiku

Saturday, March 16, 2013

SALAM PERKENALAN KEMBALI

Assalamualaikum...

COMEBACK... cam star2 lak ak nk wat comeback dalam dunia blog ni.. dah lama siot tinggal kan zaman kegemilangan ak dulu.. (haha.. gemilang la sangat)... rasenye dah sembilan bulan kut ak tak update blog ak ni.. bersawang jugak ak nengok.. 

aku nengok rakan-rakan seperjuangan ak yang sama-sama ngan ak dulu tu nampak nya masih staytune lagi dalam dunia blog ne.. nak tegur kang takut dieorang tak kenal aku lagi kan.. termalu sendiri lak nanti.. so kena la mula dari awal balik.. jadi adik baru la aku nampaknya.. hai abang long! kak long! tumpang lalu ye.... hahahahahahakkk tuiii ...

Sebab ape aku lama tinggal kan dunia blog ni xpayah la aku nak bagi tau kan.. member2 lama tau la. kalo member baru tu buat2 tau sudeyyyy... ---> BEREHAT SEKEJAP DARI DUNIA BLOG


ne aku join balek dunia blog ni pon bukan bermakna aku nak aktif balek cam dulu... rase nye dalam sebulan pun belom tentu dapat update sampai 10 entry.. ntah-ntah 5 pon xsampai kut.. ini adalah kerana kekangan masa dan kepenggunaan internet yang lom tentu ak leh dapat.. almaklumlah, nak pasang streamyx kt kuaters xmampu.. nk on9 guna handphone, handphone lak cap ayam.. so, ukuran baju badan sendiri.. hahaha.. ne dapat on9 pon sebab dipaksa untuk bercuti balek kampung selama seminggu.. orang baru kata kan.. die bagi la cuti dulu.. pasni jangan harap la kan.. :)

k la.. rase cam kekok lak.. xtau nak tulis ape.. pada abang long dan kak long sume.. selamat berkenalan kembali.. biar muka ganas, dalam ati ada ropol-ropol2 kan... bak kata pepatah.. blog aku, suka ati lah nak tulis apa... :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

14 comments:

Kay Lya said...

tu diaaa update entri dah..hoho

nik ros said...

selamat kembali.rajin2 la update blog yea..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

Haiiiiiiiiiiii adik!welcome back :) sihat?

Cik Tia said...

wahh. kemain tau. hehe. alhamdulillah , saya tak nyanyuk lagi dan masih ingat tau sampai sekarang. kita datang dalam dunia blog tak di undang. kalau keluar dari dunia blog pun tak di halau. so , we are young and free! wee :3

mOon EyEzS said...

alaaa kuci kuci ...
aku jgk x kembali2 .. hihihi....

Syazana Zainn said...

hi incik polis :p

Puan Kutu said...

wah buat comeback yer top.apa pun tahniah sbb dh dpt kerja tetap.utamakan dunia realiti dulu,nti bila2 pun bley aktif berblog kan..:)

adzairdawati makdara said...

Toppppp..... lama menghilanggggggg.. takpe demi kerjaya dan negara.. Selamat kembali dikkkkkkkkkkk

Nini D.. said...

welkam back!!

eda_ej said...

welkam bek.. tahnah dah abes waktu kuarantin.. hehehe..

cucu umie said...

welkem back bro..

Nastyna said...

Hye.. selamat kembali (walau 1st time sini, nak wish jugak). hehhe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiitttt dia sudah kembali berblog..muahahahaha~

lama bro menghilang kan..kan...

ingat kita lagi tak? ingat tak?

hehehe~

Yaya Azura said...

welcome back adik polis! hahak