SEGMEN WEH! KALAU AKU BUKAN BLOGGER | impianku dalam mimpiku

Saturday, April 9, 2011

SEGMEN WEH! KALAU AKU BUKAN BLOGGER

Assalamualaikum....

SEGMEN... mase untuk bersegmen.. hehe.. aku terdetik nak join segmen abang zam ni sebab tertarik dengan tajuk die... "KALAU AKU BUKAN BLOGGER"... huhu.. menarikkan.. ape lagi, jom la ramai2 menjoinkan diri yerk :)

SAPE2 NAK JOIN KLIK JE KAT SINI OR KAT BANNER ATAS NI K!!!

Kalau aku xjadi seorang blogger? maknanye aku akan tidak akan curi tulang mase keje.. kerja2 aku aku pon xkn terlampau banyak tertangguh cam sekarang ni.. hehehe.. So prestasi aku semakin meningkat.... tapi nak wat cm ne kan... dah jatuh hati dengan dunia blog ni, terpaksa la korban kn kerja2 ni.... hahahahaha...

Gurau je k, kalau aku xaktif berblog ni maybe paleng koman pon aku on facebook n komen kutuk2 member2.. xpon bukak youtube layan je la video lawak2 bodoh n gelak sorang2 kan...

K la, sampai disini saje la bicara aku k.. sape2 yang berminat leh la join segmen Abang Zam ni k untuk memeriahkan majlis...:)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

KALAU NANA...ENTAH2 NANA LAYAN TAGGED N FACEBOOK JE KOT.... TAPI PALAING BEST BLOG GAKKAN...HEHEHEH

Khairul Antasha said...

haha...sama cam Miss Dill la entry ni... kalo sy bkn blogger..pasti sy xdpt byk ramai kwn seperti skang..walaupun hanya d alam maya..hehhe

Abang Zam said...

haha..tak baik doh tinggalkan kerja..haha
imagine kalau kerja kau menggunung sebab belog..uish

thangs juin sebab imaagine belog aku best
haha..ni tgh curik tulang ke hape nih?

KAMIHIDUP said...

haaaa.

KHRLHSYM said...

kalau aku bukan blogger mesti aku jadi penulis novel =.=

Dilla Nur said...

kalo bukan jd belogger...aku idop dlm blues sesorg.,..ngahaha... :P

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari segmen abang zam

http://azrinzfamily.blogspot.com/

Sarah Sayuri Hartnett said...

hyeepp...

singgah dali belog abg zam...

ala masa lawat belog sayya sikali

http://sarahsayuri.blogspot.com/

aiyaa...syya mukan cina mehhh...

Rafi Nilhan said...

all the best dalam kerja bang! saye pon kaki utube gak dulu.. haha..


dr segmen Abang Zam Femes Sangat

nadiemsharmz said...

golek2 dari segmen abg zam kebabommm tue...hehhee,...hepi bloging...hepi weeken....lalalalalal

mai la umah kite jgk ek...

Novelgurl said...

Waalaikumussalam

hahha..seb baik ad blog kan kalo x mengutuk je keje eh =.=

LadyComot said...

owh curi tulang yer.. report sama bos incik..kekeke LCpun since berblog ni memang giler nak on netbook jer.. tapi masa kerja idak la yer... waktu rehat jer dapat bukak walaupun sekejap dh puas hati..kekekeke salam blogger...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Terjah dari segmen abg zam.. =)

aliarosli said...

abang zam pakse komen

♥sophie♥ said...

hello singgah and follow sini !
dr blog abg zam :D
http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/04/segmen-weh-kalau-aku-bukan-belogger.html

Mat said...

keje keje..

his.

repot kat bos lu kang tau la.