SALAH KE LELAKI MINAT KAT ANUAR ZAIN ATAU HAZAMI | impianku dalam mimpiku

Friday, April 15, 2011

SALAH KE LELAKI MINAT KAT ANUAR ZAIN ATAU HAZAMI

Assalamualaikum..

ARTIS... sume dah tau kan Anuar Zain dan Hazami adalah antara penyanyi yang hebat kat Malaysia ni.. die orang ni dah ade fan fanatiknye yang tersendiri terutamanye dari golongan wanita kan...


Kat sini aku cume nak ketengah kan pasal, salah ke orang lelaki jadi peminat kepada dua orang penyanyi hebat ni... hehehe... ko orang jangan nak cakap aku la yerk... aku ni memang buta siket dalam industri hiburan ni.. :)

Berbalik ke tajuk asal.. kalau member ko orang tanye ko orang, ape artis yang paleng ko orang suka (ko orang = lelaki), cube ko orang jawab Anuar Zain dan Hazami.. cnfirm ko orang kena gelak sakan kan.. haha..

Xpayah lah kite pergi jauh sangat, contoh yang paleng senang, ko orang ngahr dengar lagu Anuar Zain kt radio, tibe2 member ko sampai umah, haha.. pe lagi, aktiviti kutuk mengutuk pun tercetus la kn...


Betol ke Anuar Zain dan Hazami ni sesuai untuk golongan wanita dan lelaki lembut jerk... lelaki lembut????... haha Paham2 sudeyy..

Ko orang mesti ada pendapat sendiri kan.. so, ape lagi, cube la lontarkan untuk kite berkongsi same2...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

lalink7 said...

rasenye kene gelakkan kot..slalunya lelaki mst nak control macho..hohohoho..

Tuan Muda Naim said...

anuar zain mana lembut....hazami je la yg lembut...auw auw

Farhana Jafri said...

xslah pon.. laki ni suke sgt glakkn bnda2 cmtu.. for me, spe yg suke dorang ni laki yg gentle and romantik.. lgpon dorang ni brbakat bsar la...

jemput singgah ANASAURUS :)

atiey azha said...

siyes atiey nak bagitau . dua2 atiey tak minat . heheh ! lagu jelah boleh layan sikit2 . tak salah la kalau lelaki nak minat depa dua ni . artis kan ? so , whats the problem ? huhuh !

hanim azhari said...

bole thn lew..bapak aku ckp anuar zain gay hahaha..aku suka anuar zain ssb lagu sedetik lebih je :)

Yan said...

top, akak suka anuar zain. sure dia tu yg best.. teringin gak nak jumpa. walhal satu daerah di s alam ni . tak pernah terserempakpun.

KHRLHSYM said...

suara mereka mahal sebab tu ramai peminat. hehe

topimagine said...

kirenye xsalah la ek lelaki jadi peminat die orang ni.. hahaha.. jambunye :)

Cik Moon said...

hmm..xsalah pon.. sebab ada sorg budak opis aku ni.. mmg peminat fanatik anuar zain..

mykhalis said...

dua - dua khalis suka.. tak peduli ahh ape orang cakap..

Puan Kutu said...

isk3 no komen..tp klu takde angin takkan pokok bergoyang.lu pikirlah sendiri.haha..

... said...

As salam..
gegar!

hogho!~
tak slah pilih mana2 artis.
semua tu kehendak diri. yang penting, kita jujur kan =)

infoRenungan :

Jangan Langgar Lampu Isyarat Iman!

Jerung vs. Manusia. Iman Penyelamatnya!

link yang last ni, saya jadi author ke-2 je =)

TQ

hawiz said...

anuar zain..suara gempak siot..tp minat akak dier..ziana..opss..kuar topik lak..ahahah

man yusoef said...

aku tak minat anuar zain...tapi aku minat lagu sedetik lebih tu...lain kan...haha

Miss Tira said...

Pada pandangan Tira ramai lelaki yang suka Anuar Zain dengan Hazami. Normal laa tu. Yang kena gelak bila lelaki suka kat Juztin Bieber. Haa tu kena gelak kaw kaw punya. Hahaha.

P/s: Tahniah Top sebab tak ada entri melibatkan toilet kali ni :p

puanbee said...

entah akk perempuan tp tk suka kat depa pom ..biasa2 jer muehee

KAMIHIDUP said...

anuar zain gian, sedetik lebih lagi gian. :)

chii said...

setiap org punya citarasa masing2..xkan asik nak dgr yg 'keras' je kan..kadang2 nak gak layan yang 'lembut' ni..tp maksud chii kat sini..lagunya la..bukan org nye ye :p

fyna said...

ehemmm....
bg pendapat fyna....x slh pown.
hak masing2 kan...

Yan said...

top..tak baik buruk sangka tau.. apa kita tgk kesahihannya.. tak baikk...Tetap Anuar Zain.

Nurfazilah Cipa said...

slh2..hahah!xla.cbe klu pompuan lak.slh ke pompuan mnt ct??haa~sme je kn??heee~

SyedGraphiX said...

orang ckap anuar zain tu gay XD

senyumSOYA said...

bley ja kot..asal x da pemikiran songsang..hihii(^^~

Bidasari said...

Kalau kite... kita kata ok sangat2 sbb klu pompuan boleh minat siti nurhaliza... asal lelaki x boleh minat Abg Anuar... lelaki pun ada soft spot ape... kerana lagu jiwang x macho ke?... rasanya lagi ok sbb... ciri2 lelaki penyayang gitu...