#26 WORDLESS WEDNESDAY : KO ORANG PERNAH RASA KUKU TERCABUT TAK? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, December 7, 2011

#26 WORDLESS WEDNESDAY : KO ORANG PERNAH RASA KUKU TERCABUT TAK?

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY

sumber gambar dari google je ... bukan kuku aku :)


Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

Aflina Affandi said...

pernah kat plkn , tapi mana ada darah. hahaha, just nampak isi :P

Innanie | Ariffin said...

sakit!!! ngeri lah~

Lya Colours said...

aku pernah tersepit jari kat kete
pehh masa tuh terus biru kuku aku
lama2 jadi hitam. pastu tercabut sendiri, x sakit pon. tapi masa terkepit tu and selama seminggu aku merana sebab jari tersepit tu berdenyut2

Seribu Info said...

Kunjungi dan follow balik yaa
Di www.faktakita.com
Thanks ^^

nazirah said...

pergghh ngilu gile tengok gmbo tu aihhhh

Pen Biru said...

auch!!!...huhuh sungguh menyakitkan..tak penah rasa, tapi kalau jari tersepit pintu kena betol2 kat kuku..memang penah..mejerit la jugak sakit

Adylia Qarissa said...

tetiba jer rasa macam kuku dkna yang tercabut...tak nak tengok dah gambar nie!!

KAMIHIDUP said...

sakit.

::FAIZ FARISH:: said...

sure sakit

fyqa said...

huihhh igtkan kuku ko la tdi

Pia said...

"akak penah...asalnya tersepak pintu jer pastu lama2 tercabut.....tak sakit sgtlah tp time tersepak pintu...tu yg rasa sakit giler..nasib baik lama2 tumbuh balik,kalau tk dah cacat..."

Juliet_iRa~" said...

pernah..kuku kaki..hee...tp xda darah..pastu xsakit sbb kuku tu tesepit dlm kasut crocs sbb sakan sgt jalan..hehehe..;p..lama2 dia tumbuh sendiri..hihihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

oiitt..jgn weiii... bulan puasa ari tue.. kuku ibu jari kaki aku tercabut.. menangis aku ooo.. sakit glerrr... 2 ari mc.. jln mgalahkan org tempang...

KAMIHIDUP said...

Mana ada mengznjing, hakikat, tak berlagak pun.

siti kektus said...

tak pernah. tapi, kuku terpatah sikit sebab tercepit pintu pernah lah. huhu

Gabriel said...

pergghh ngilu gile tengok gmbo tu aihhhh