KENAPA DUA TIGA HARI NI DUNIA BLOGGER UNDERGROUND SEMAKIN SLOW | impianku dalam mimpiku

Monday, August 29, 2011

KENAPA DUA TIGA HARI NI DUNIA BLOGGER UNDERGROUND SEMAKIN SLOW

Assalamualaikum....

DUNIA BLOG.. ko orang perasan tak dua tiga hari ni, suasana dunia blog underground negara agak slow kan.. xtau la nape.. hehe.. rasenye ramai dah tau kn sbab ape..

Semua orang sekarang sedang menyibuk kan diri.. tapi bagi aku la, sekarang ne sama macam hari lain-lain.. xde bezanye.. rasenye rutin harian aku pon same juga je la cam sebelom2 ne.. hehehe..


Jangan risau guys..... aku akan tunggu kepulangan ko orang semua untuk memeriahkan dunia blog ne kembali .... hehehe...:)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

Chuu Muqhlis said...

tgk update kat dashboard pon slow je.,
msing2 excited nak raya hahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

yup .. memang terasa sunyi dunia blog sekarang .. dah nak raya kan ..

FaKArePa!n said...

semua ingat psal raya je skang ni..blog entah ke mana..hehe

siti kektus said...

raya. raya, raya!

eh, cara cakap macam kau tak raya je. ;)

Fathiah Hamim said...

terasa jap. hehe soory la incik taufiq! memang sibuk nehh. hehe
tunggu la minggu depan ehh

grOundnUt said...

Sentap mak nakkk...busy sikit bro..anayway,Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin..^^

maCy said...

:)

ikatankasihku said...

tunggguuuuu.....semua dlm mood raya lagi.hehehe

chii said...

semua sibuk ngn open house..x sempat nk update blog :p