BERBUKA PUASA BERDUA JE SELAMA SEMINGGU | impianku dalam mimpiku

Monday, August 15, 2011

BERBUKA PUASA BERDUA JE SELAMA SEMINGGU

Assalamualaikum..

BERBUKA... mesti best kan berbuka beramai-ramai... tu kalau ada family besar la.... cam aku ne yang family seciput ni, xde harapan la nak berbuka beramai2...

For all information... aku ne dua adik beradik je.. family aku terdiri dari pada ayah aku, mak aku, aku, n adik perempuan aku je.. ayah aku kerja kilang, mak aku cikgu, aku cashier dan adik aku student :)


Minggu ni ayah aku shift petang.... adik aku lak sekarang kat asrama kolej die... so, sekarang kt umah hanya tinggal aku dan mak aku jer.... kalau boleh aku nak cube elakkan dari wat overtime sampai malam pada minggu ni.. cian mak aku anti kena berbuka sorang2 kn :)

Sebenarnye keliling rumah aku ne ramai sedara mara, nenek, makcik, pakngah, pak usu.. sume sebelah rumah jerk.. tapi kitaorang lebih selesa berbuka sendiri kat umah masing2 walaupun seorang diri :)

Sekian....


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

PinKy MoMMa said...

eh akak bayangkan keluarga kamu besar dik :)
kesian mak kalau awak kena O.T kan..

selesa umah sendiri lagi hehehe..

RinsyaRyc said...

bebuka dgn kengkwn je~~ huhu...

Cik Bell said...

mmg sunyi la klu b'buka berdua..huhu

Shafiq Hashim said...

Selamat Berpuasa..
Ramai Lagi Meriah..Kalau Berdua Mmg Sunyi..Bro Cepat2 La Cari Peneman..haha (Boleh Pe Mkn Nasi Minyak)

miErah halim said...

dan saye berbuka dgn ayah je,
mak dah xde.
adik beradik lain dah kawin..
kita senasib la..

Miss Tira said...

Lebih manis kalau dapat berbuka bersama family sendiri. Rasa lebih aman dan meriah :)

P/s: Sorry lama menghilang. Tira sangat sibuk baru-baru ni.

grOundnUt said...

meriah ape...aku ni haa..terlepas plak nak berbuka bersama keluarga aku atas sebab² busy di opis/studio...kira untung la ko dua beradik pon dapat berbuka sama..^^

nazirafarahinomar said...

kesian mak ko top. n ko pun jugak. takpelah, hopefully raya nnt dapat kumpul sama. ^^

rumah sendiri lebih selesa :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pon 2 beradik je..memasing dh berumahtangga..mak dan abah berbuka sesama sendiri jela kt kampung

Acik said...

ohhh begitu citernya!
bagus tu teman mak berbuka. anak mithali! :)

Bro ahmad said...

kalau berkumpul ramai2 berbuka lagi best..baru meriah kan2

aizamia3 said...

lagi ramai lagi best berbuka tapi nak buat macam mana dah family kecik..

akak pun macam tu gak, family tak ramai.. tapi tahun ni agak meriah sebab berbuka dengan jiran kat umah.. :)

Lya Colours said...

asal ko tak ajak akuuuuu

MamaEma said...

bestnya dapat berbuka dengan mak

ikatankasihku said...

oo 2 orng jer adik beradik, mesti anak manja ni..hehehe
x pe la berbuka berdua pun ok...cuma sunyi sikit je la kan...

nazirah said...

owh tinggal dkt2 je ngan uma sdre ek huhu ok la tu.. tp btul2 buke dgn keluarga dan dkt rumah sndiri lagi selesa sbrnnye ;)

siti kektus said...

alolo. sian mak kau. lain kali ajak mak kau datang uma aku. lalalala :p