ORANG PEREMPUAN TAK KISAH KE LELAKI LEMBUT (BAPOK) PEGANG-PEGANG BODY DIE??? | impianku dalam mimpiku

Thursday, August 25, 2011

ORANG PEREMPUAN TAK KISAH KE LELAKI LEMBUT (BAPOK) PEGANG-PEGANG BODY DIE???

Assalamualaikum...

LELAKI LEMBUT.. maksud aku disini bukan lah lelaki lembut @ mak nyah yang jual bontot kat lorong-lorong gelap... maksud aku ialah lelaki yang tak seberapa lelaki @ sotong yang semakin banyak dalam masyarakat kita sekarang ne... cm ne nak cakap ne.. alah lelaki pown pown la senang cakap.. auw auw.... hehehe

Aku perhatikan la, nape lelaki lembut senang nak mesra dengan kelompok orang perempuan ni ye.. orang perempuan pon aku nengok selesa je bile berkawan dengan diorang ne kan.. mesti ada tarikan tersendiri kn.. senang diajak bergurau.. :)

Tapi kadang2 kemesraan dan kegurauan dieorang ne nampak cam overdos gak kn... relaks je "lelaki lembut" ne main tampar-tampar bontot, main pelok-pelok, main cucuk-cucuk ngan orang perempuan ne... hehe.. mungkin ini cara dieorang untuk menunjukan kemesraannye kn..

Pada orang perempuan lak, adakah ko orang xkesah "lelaki lembut" ni menjelajah body ko orang.... memang ko orang nampak "makhluk" ni cam spesis ko orang gak tapi ko orang perlu ingat pada zahirnye makhluk ne tetap seorang lelaki :)

sumber google :)

Walaubagaimanapun tak semua perempuan rela "lelaki lembut" ne bebas wat apa sahaja kat dieorang.. cam member perempuan aku sorang ne, die benci giler kalau lelaki lembut ne menggedik kat die.. hehe.. same jugak, bukan semua lelaki lembut ne bertindak bebas cam ni.... tapi kebanyakkan la :)

Aku bukan nye benci ngan golongan seperti ni, tapi kita sebagai manusia yang normal, perlu lah membimbing mereka supaya kembali kepada norma-norma kehidupan yang sempurna... sebab makin kita menyokong ape yang dieorang wat ni, makin seronok la dieorang nak jadi seperti tu kn.. :)

Sekian....


p/s : kalau cam ne, ramai la nak jadi "lelaki lembut" kan.. senang nak raba-raba orang perempuan.. hehehe



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

Lya Colours said...

haah ko pon nak jadi "laki lembut" la tuh. hah meh sini biar aku yg tampo2 ko nak? haha

:: Mrs.Eady :: said...

oh tidak!tak rela mak nyah org nak pegang pegang!eeeiii....tak suka ok!

Anum said...

hehehhe
x rela i

ikatankasihku said...

lelaki tetap lelaki , walau lembut mcmane sekalipun tetap haram...

awwww, tak kuasa mak, nyah!!

Izyan Masri said...

MACAM MANA TAK BAGI LAKI PEGANG,MCM TU JUGAK TANAK BAGI BAPOK PEGANG XD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

biasanya kalau kita bertudung lelaki lembut ni segan dgn kita..takdanya diaorang nk pegang-pegang..

dhilla nazli said...

bagi dhilla, tade ah na rabe2 pegang satu badan.. setakat pukul lapik baju tu, ta kesah sangat sebab for me la, dorang ni tade perasaan yang over cam lelaki 'kental' kat lua tu...

Mrs.Yie said...

pelakon sutun tu comel kan?hikhik

JunAina said...

lelaki tetap lelaki mengikut hukum...so pandai2 lah ye bawak diri...

Liza @ Adzriel AB said...

eyyy... tidak le..tetap haram

mykhalis said...

selalu jumpa,,dan adakala terasa nak jadi lembut jugak.. tengok boleh sandar2..bertepuk tampar..cis cis

fana said...

org camni ramai gak kt ipta..npe ye? huhuhu..kene bg motivasi byk2 kt org camni time orientasi

Bro ahmad said...

hahaa orang pempuan suka je laki lembut ni..setakat teman dan kawan je kot..tapi calon suami mesti cari yang mantap dan gagah..betul tak?

orang pempuan bro tanya?

Cik Bambam said...

tak kisah lar kau laki kasar ker..lembut ker.. haremmmm wehh..ehehhe

SyazwanSarawak said...

teringat citer kick ass.
sebab pompuan tu ingat member dye gay, selamba badak laki tu dapat massage badan dye. deymm =.=

Fathiah Hamim said...

geli geli geli geliiiii

Fadzli Amir said...

Aku tak penah nampak la...sebab kat opis aku ni lelaki dia semua nampak keras2..hehehe...so tak tau macamana...kalu dia pegang2 tu tetap haram la...

kocix! said...

ade yg tak kisah sebab downg anggap laki tu pon macam pompuan jugak padehal dose tetap dose.

LydSunshine said...

Bagus pendapat ni. Saya setuju. lelaki lembut wp nampak kewanitaan tp still lekaki. Harommmm dipegang oleh bukan muhrim.

miErah halim said...

nak kena tempeleng...try la..haha

Chuu Muqhlis said...

lelaki lmbut pon still lelaki.,
x rela nk jelajah2 ni nok xD

siti kektus said...
This comment has been removed by the author.
siti kektus said...

aku tak suka laki lembut ke, laki separa lembut ke. lelaki gagah ke nak sentuh2 ni.

nelly said...

haha .belum rela dan tak rela ! hahaha