#4 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION | impianku dalam mimpiku

Wednesday, August 17, 2011

#4 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION

Assalamualaikum...


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

Lya Colours said...

ceah nsem le tuh ye. bleh ngorat?

:: Mrs.Eady :: said...

iyo lah dik oii..sepek mata tak bleh tinggal okey :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wah wahh..bersemangat wat keje..smpai bercahaya kat jari tu...

siti kektus said...

ni kerja tempat lama kau ke. :p



spect mahal tu. haha :)

Lieyda said...

ehem ehem nk no fon hahaha

ikatankasihku said...

alamak, silau lah...hehehe

Syakir Rahman said...

spe yg nk mengorat tuh??? x nmpk ke cincin kawin yg dh dihighlight tuh...ngahahahaah

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . cincin tu tak boleh tahan kena silauannya .. :D

Fathiah Hamim said...

berkilau-kilauannn

Khairul Antasha said...

kemain lagi..hehehe

fashionslover said...

fuhh..bersinor2 semepene ramadhan nih..ekkeke

MOK&SONS said...

eceh2...ganteng banget..heheh

Encik Luncai said...

silau weyh.. guna batu apa buat batu cincin tuh?

Mrs.Yie said...

tu cincin ke twinkle2 litle star?hihi

puanbee said...

top ke tu ? nampak cam lain sket je

cucu umie said...

keje pon pakai spec ker bro..hehe

nazirah said...

ni gmbr tahun bile?
erkk larikkkkkkkkkkkkkk hahaha