#2 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION | impianku dalam mimpiku

Wednesday, August 10, 2011

#2 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION

Assalamualaikum...


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

19 comments:

Anum said...

muda mudi
hehehhe

cucu umie said...

hehe..mase dkt kolej @ asrama bro..hohohoh

Isteri Encek Bard said...

gambar cahaya mesti ado.. hiihihi

cik idora said...

hehe.. zmn muda2... nmpk cute..kih3

Fathiah Hamim said...

macam2 gaya =D

Mrs.Yie said...

macam retro je top.. :)

Cik RoSs said...

kumpulan nasyid mana ni?hehhee

Lya Colours said...

terserlah cahay keimanan itu. hehe

mykhalis said...

ini kompom masa muda nie.. tipula kalau gambar sekarang

Alin Marlini said...

giler suci muka Top..hehehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

kumpulan nasyid...:)

puanbee said...

tengok wordless akk lak.. memang less sikit je word tu hehe

Puan Kutu said...

semua sopan jer.boleh isi borang calon suami..:)

Abdul Farique said...

pakai2 camtu rasa macam hari raya je . ngeee XD

ikatankasihku said...

control macho memasing.. :P

siti kektus said...

haha.

awat statik ni. semua kemain ada gaya. ;)

Mrs Nury said...

macam group pi terawih pun ada, macam geng nak pi beraya pun ye jugak, macam kumpulan nasyid pun ada gak..! :D

Terbang Bersamaku said...

dah mcm gaya peserta imam muda...=)

PinKy MoMMa said...

imam muda...insyaAllah soon saper tau kan :)