#36 - BILA PEREMPUAN MERAJUK LELAKI KENA PUJUK ??? - WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, April 18, 2012

#36 - BILA PEREMPUAN MERAJUK LELAKI KENA PUJUK ??? - WORDLESS WEDNESDAY



Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY...




Sekian..



Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

27 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

dah kawin ni tak sempat nk merajuk dah dik oii..hahahaha..

Anum said...

jahatnya
mesti kena pujuk la

shark said...

hahaha..
dua2 xleh pakai nie:p

mizzkechique said...

kasar!!! yg pempuan pun jgn nk hover sgt merajuk tu.. ckit² dh la.. klu dh sampai annoying, mmg pegi mampos la.. n lelaki kena give n take.. kena alert perasaan pempuan.. jgn ego sgt..

Lya Colours said...

sampai ati pakwe ckp p mamposss

ikatankasihku said...

like perkataan "pegi mampos!"

chii said...

Hahaha.nampak gaya kn pujuk diri sendiri la gamaknya :p

Ecah Ecot said...

amboi..garang nye!haha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kena arrr pujuk...

tapi kalau terlebih mengada2 sgt..sikit2 nak merajuk..

mmg sesuai laa ayat tu... "pergi mampos"

hahahaha... jahat..jahat..

MamaEma said...

tak payah kahwinlah dengan laki tu..nak pujuk pun tak reti

saffiya_aleesya @ echa said...

hahaha ameekkk kau!! leh pitam dapat pakwe cenggini

Cik Nur said...

kejam betul lelaki tu..heheh

c'axoera ヅ said...

xmo pujukkkk udaaaaahhhh! NEXTTT haha

Ezad Skytech said...

haha..serius tak boleh blah gambar ni..kah3~

PinKy MoMMa said...

hahahaha i reject laki tu awal awal ;p

cik tiEra said...

hamboi!kasarnye ayt mamat tuh..hish!
pmpuan xleh over ye majok 24jam.cm xda kije laen kn. hihi

Cik FaRiZaM said...

hahaha.......sampai hati si dia tu ckp p mampos...tkde pereasaan lgsg

salam perkenalan & follow ur blog :D

nazirah said...

hahaha hambOIh
tu kuang ajor tu ..
hehe. normal la tu kan
tak smstinye yg merajuk tu
sumenye pompuan je.
ape ingat lelaki pun xde yg majuk ke
pstu ingat ble lelaki tu majuk
POmpuan tu tak puJUk ke? hOHO marah ni hehe

Aien Alien said...

pujuk diri sendiri ler jawabnyaaa~

Chuu Muqhlis said...

giler kejam hahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jahat...mujur x penah jumpa lelaki giler kejam camni huhu

LydSunshine said...

Kalau merajuk di atas sebab2 yg logik, mesti la kena pujuk. kalo merajuk tak tentu pasal memang wajar dpt ayat tu. Hahah.

mie said...

kalau perlu, boleh la pujuk..
kalau x, tunggu je la dipujuk..
eheheheh

Puan Kutu said...

time bercinta bley la merajuk.dh kawen harap maaf,pergi mampos sebijik macam pic...:)

alinac lover said...

comel

siti kektus said...

uih, boleh pulak p mampus. tak romantik betullah. =_=

Ini Kisah Tia said...

haha .. aku suka merajokkk .. malang ah sapa dapat aku kan?