MUTIARA KATA : TIDAK PERNAH MELAKUKAN KESALAH SEPANJANG HIDUP? | impianku dalam mimpiku

Friday, April 27, 2012

MUTIARA KATA : TIDAK PERNAH MELAKUKAN KESALAH SEPANJANG HIDUP?



Assalamualaikum...



Sumber google :)



Adakah orang yang begitu sempurna di dalam dunia ini...?

Jika seseorang itu merasakan bahawa dia tidak pernah melakukan sebarang kesalahan selama hidupnya....

Maka sebenarnya mereka tidak pernah mencuba hal-hal yang baru di dalam kehidupannya...

kata-kata dari Albert Einstein...




Sekian...




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hurmm..takdem anusia yg sempurna..

Syakir Rahman said...

wah... terbaek ^__^

LydSunshine said...

org yg rasa diri dia tak penah buat salah tu mesti poyo kan?

dhiera said...

tak ada manusia yang perfect dan tak pernah lakukan kesalahan~

LidiaSuraya said...

Ada ke yg x pnh buat silap.. Neeeeee x de kot kn???

Terbang Bersamaku said...

kesilapan yg pernah kita lakukan bukan untuk diulangi, tapi untuk kita ambil ikhtibar daripadanya dan cuba perbaiki kelemahan diri kita...


#takda manusia biasa yg semourna & tak pernah buat silap

c'axoera ヅ said...

lagi semak jika dealing dengan sesorg yang merasakan dirinya pernah mencuba macam² walhal pengalaman hidup tadakkkk

Yaya Azura aka Naz Azra said...

sokong 101% Albert Einstein..
kalau dia rasa dia sempurna maka dengan jelasnya bahawa dia tidak sempurna!

mie said...

nak mencuba yang baru kena pikir akibatnya juga...
eehehheee

Alin Marlini said...

Masyaallah top..hari2 melakukan kesalahan

Chuu Muqhlis said...

tipu sgt x melakukan ksalahan sepanjang hidup, sbb kite belajar dr kesilapan., betul tak encik top?

Ezad Skytech said...

kita sebagai seorang manusia mesti akan ada lakukan kesilapan...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tiada manusia yg sempurna hidupnya... dan tiada siapa yg xpernah buat salah..

Nazayiena said...

Betul tu....mana ada manusia di dunia nie yg sempurna habis...

chii said...

setuju ngan albert..

tiada kejayaan tanpa kegagalan =)

nazirah said...

hee yep.. betul tu ..

siti kektus said...

tak adanya yang sempurna kat muka bumi ni. semua ada kelebihan dan kekurangan masing2. :))

FasiHaH SupiaN said...

mungkin ada org yang almost perfect bila melakukan sesuatu, tapi 100% perfect itu tiada, kerana kita manusia, banyak kelemahannya..