APE BENDA PERTAMA YANG PEREMPUAN NENGOK PADA BADAN LELAKI EK??? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 4, 2011

APE BENDA PERTAMA YANG PEREMPUAN NENGOK PADA BADAN LELAKI EK???

Assalamualaikum...

PEREMPUAN DAN LELAKI.... setiap tubuh badan lelaki dan perempuan ada ciri2 dan tarikan masing2 kan... oleh kerana aku ni lelaki, aku nak tanye la ape benda pertama yang perempuan nengok pada badan lelaki ek..

gambar hiasan jerk :)

Cam lelaki ni ni, kalau jalan2 kat shopping mall ke, kenduri mane2 ke, cnfrim benda pertama yang die nengok kat orang perempuan ialah "dahi" kan... xpon "pipi".... hehe.. xkan nak nengok benda len lak kan.. xmenarik langsung... hahaha "pipi" or "dahi" la la pling menarik dan sdap dipandang :)

So kepada sesapa yang mengaku die ni perempuan silalah bagi tahu pandangan pertama ko orang terhadap lelaki yerk.....

Sekian..

mood : sorry, xde idea nak update entry... tu yang pendek jerk entry kali ni :)

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

38 comments:

NARDtheNERD said...

FYI,
perempuan tak tengok badan lelaki pun..
tgk poket je..
pahammmm? HAHA.

nak i review blog u?
jom la tgh new entry i.. :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

KALAU 1ST SEKARANG YG POMPUAN PNDG.. DUIT, DUIT, DUIT... TU JELA... CIK BUNGA TAK CAMTU OKEH :p

Isteri Encek Bard said...

akak tengok lesung pipit dipipi dulu....

nelly said...

kena jawab ke ?
huhu ..
agama ^^

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

eh? betul ke lelaki suka tgk dahi dan pipi? bukan mata? atau body? kalau sy tgk lelaki tu tinggi ke x..haha

♥sophie♥ said...

tgk tinggi ! kahkah !
lps tu poket ! lps tu wajah ! lps tu bdn ! lps tu lps tu ! *tipu jew ! haha. tak tawu lahh -,-

KAMIHIDUP said...

pembohong, KAMI lelaki tak tengok dahi/pipi, KAMI tengok tuuuuuuttttttt. :)

aimi shahida said...

1st tahap pndidikan :)
2nd tengok rambut dulu !
3rd tinggi dy..

Mrs.Yie said...

tengok rambutnya..(kak mimi le) kalau org lain x tau la..citarasa masing2..haha

mOon jOhari said...

dasar lelaki pantang tengOk dahi licin la hang ni taufiq...hehehehe...
aku tgk keseluruhan muka...

Liena Cutez said...

perempuan tgok
1-poket penuh $$$
2-muke ensem x
3-body tough x.

hehehhe

Aza said...
This comment has been removed by the author.
i l y l i n said...

1st tgk kuku
2nd tgk rambut
3rd tgk muka
4th tgk ketinggian
5th tgk duit
and last tgk senyuman.. :)

before1 tuh..tgk la pendidikan dan agama dy cm ne...fully o tidak :D

KHRLHSYM said...

tersirat kehkehkeh

Azri Fathurrahman said...

aku pandang mata perempuan dulu tahu , hehehe :P

CahayaCintaIlahi said...

hahahaha sy suke tengok muka
hensem ke tak ekekeke. guau je
tah tengok mata kot.. huhu
patotla sonyap je hehe

lalink7 said...

suka tgk lelaki yang ade kumis dan snyuman yg menawann..haaa amekk kauu..banyak lak cekadak sis..haahah

Heidi Shafiq said...

pmpn tgk mate laki la..

Nurul Ashikin said...

tengok muka die dulu!

Puan Kutu said...

lakike perempuan 1stthing mesti tgok muka dulu.bkn bererti memandang paras rupa.tp selalunya pandang muka,br pandang tubuh badan yg lain.pastu baru buat andaian gitu gini..tipulah kalau mula2 tengok tak pandang muka terus tgok tggi,terus tgok poket, manala tau dia berduit ke tak.hahaha..

chii said...

chii tgk senyum dia dulu..pastu br terpndang mata..ehehe :p

nyanyisunyi said...

akak tenguk muka dia dulu..kalau nampak bercahaya dan tenang ok lah tu..

hanim azhari said...

aku nengok tttuuttt bwahahaha ^^

Ini Kisah Tia said...

wahahaa . Tia tengok muka dulu . kalau muka bengis semacam erk ~ tak mau layannn . haha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kalau tanya akak.. first thing akak akan tgk bibir yg mengukir senyuman tu.. kalau senyum ala cantik.. hati musti ala suka maaa .. sbb tu akak kawen dgn husband akak tu kekeke

puanbee said...

akk pulak suka tengok lelaki macho je , simpe dan tak over bergaya ...tak suka

shereena said...

sy tengok stail rambut lelaki 2 dulu.h0h0h

Fyqa said...

tgk mata kot.ngahaha

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

NANA SUKA TGK SENYUMAN DIA...GELAK DIA......TGK GAYA DIA LAYAN KITER...BERBUAL DGN KITER...DR SITU LEH BACA HATI BUDI DIA...PASTU KALU LEH, CUTE LA...HEHEHEH

a-yiee da vincci said...

LAKI nie tgok pompwn ader segelintir yg x ikhlas, .btul kerr laki tgok dahi or pipi ?. cam xcyerr jerr, law btul bgus lahh, .law pompwan tgok laki msti la yg hensem, kan lumrah mnusia, ska tgok benda lawa, . prmpuan lebih bsikap positive, lelaki cam na errkk?..fikir2 kan lah

cik yuz said...

1st impression tengok kat penampilan dier..kalau seluar pun koyak rabak,good bye lah....yang luaran dah macam tu,dalaman apetah lagi...

Senyuman Cahaya mata said...

Jujur saya Katakan..Tgk Kemanisan Wjah yang terselah..Hu..!

wanda said...

klau saia suka tgk mata..hiiihii..saia suka laki mata sepet!!kekekee..mmg suke sgt...wahh..

Puan Saira Azura said...

DR DULU SMPI SKRG AKU SUKE TGK PUNGGUNG LELAKI..KALOLAGI TONGGEK..LAGI AUMMMMMMMM

Umedia Network said...

Sebagai perempuan, carilah lelaki yang penuh dengan ilmu agama, dan yang boleh memimpin anda dan keluarga anda. :D

anisa said...

saye pandg gaye dulu kot
law lum ade pape dah bajet macho lebih
mmg reject awal3 lah.
.tu sekadar pandangan je

Anonymous said...

bau badan sebelum tengok lain2... kalau ada bau ketiak...hensem macam mana pon reject... bila dah kenal..baru kita tau..poket dier...pengetahuan agama dier...dan lain2..

Ahmad Haziq Azlan said...

perempuan sekarang tengok duit je...