TEMUBUAL : DR. MAHATHIR MOHAMAD VS YAHUDI / BARAT | impianku dalam mimpiku

Tuesday, October 4, 2011

TEMUBUAL : DR. MAHATHIR MOHAMAD VS YAHUDI / BARAT

Assalamualaikum...

DR. MAHATHIR... aku pun x pasti la video ni dah lama atau pun baru lagi.. tapi sebelum ni aku xpernah pon jumpe video ni. may be video latest kut.. aku pun jumpa video ni di youtube..

Ini adalah video Tun Dr.Mahathir di temu bual oleh Stephen Sackur di BBC News dalam Program HardTalk di London United Kingdom..


Aku memang respek la dengan bapa permodenan kita ni iaitu TUN DR. MAHATHIR BIN MOHAMAD.. beliau amat berani melontarkan pndapat die tentang demokrasi, tentang amerika, tentang yahudi dan tentang semua yang berlaku di dunia ini secara terang-terang..

Meh kita layan jap video tu yerk :)



Hope lepas ni akan lahir lebih ramai pemimpin seperti TUN DR. MAHATHIR ni kan.. jangan pandang dari sudut politik.. kita pandang dari sudut kedaulatan negara dan keberanian pemimpin Malaysia mempertahan kan pendirian negara tercinta ni kn :)

Sekian...




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

12 comments:

fafa (n_n) said...

alhamdulillah masih ag ade pmimpin macam ni

AfiffMS said...

Salute lah video mahathir vs yahudi nie, banyak memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia.

chii said...

seorang yang berpandangan jauh...suka ngan idea2 yang ada dlm kepala dia...

Bro ahmad said...

dah banyak kali tengok..memang respek kt tun mahathir ni hmm

Chuu Muqhlis said...

penah nmpak kat fb tp x terklik plak., mai blog hang baru aku tgk :D

siti kektus said...

dr. mahathir mmg bagus. ;)

ikatankasihku said...

dia mmg tokoh yang patut ada dalam hati setiap rakyat malaysia..dia mmg terbaik dari dulu lagi!!kagum3

Ezad Skytech said...

aq mmg respek la Tun Dr Mahathir ni....berpandangan jauh..

Pia said...

"hari ni entri top nampak serius..betul serius ni..heee..akk pun setuju lah top..jgn pandang dr sudut politik jer..pandang dr sisi yg lain pulak.."

:: Mrs.Eady :: said...

serius mmg admire ngn TUN DR.M ni...pernah jumpa 2 kali rase mcm nak peluk peluk je dia!hehehee..

Lya Colours said...

aku rasa byk2 pemimpin kat msia ni, aku paling kagum dengan dia je

Mrs.Yie said...

dah tengok video ni..memang tabik springgggg kat tun..