VIDEO HIGHLIGHT MANCHESTER UNITED VS MANHESTER CITY : 1 -6 | impianku dalam mimpiku

Monday, October 24, 2011

VIDEO HIGHLIGHT MANCHESTER UNITED VS MANHESTER CITY : 1 -6

Assalamualaikum..

ENGLISH PREMIER LEAGUE... hehe.. kepada peminat bola sepak dunia mesti tau tentang pertembungan derby dua kelab manchester ni kan.. haha



Sebenarnye aku ne bukan lah peminat bagi kedua-dua kelab yang kalau ada match memang bising giler la dieorang ni.. xkira la pengurus die ker, pemain die ker, atau pon fan-fan club diorang ne... bising je lebeyyyyyyy.. tapi ape pon xbleyyyyy.. haha.. aku peminat setia chelsea k (sedih gak chelsea kalah 1-0 ngan QPR)....

SO, kepada yang xsempat nengok match malam tadi meh kita layan video pertembungan antara 2 klab cap ayam ni k.. hehe..



Aku confirm la, fan MU mesti cakap dieorang kalah sebab player dieorang kena kad merah kan... pe lagi meh ar bantai ar ramai-ramai kat Evan Jones.. hehe.. Fan Man City lak, jangan ingat ko orang menang kat old trafford ko orang piker ko orang leh menang EPL tahun ni.. sory ar derrrr.. xdapat nye... haha

Pape pon sama-sama la kita tunggu sampai hujung season kan.. aku target chelsea, totenham dan liverpool yang akan fight untuk kejuaran EPL season ni.. :)

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

huwaa...nangis!!!

PinKy MoMMa said...

ermm peteh ganu peteh ahaks...tiba tiba ;p

aizamia3 said...

speechless sekejap.. apsal MU boleh kalah seteruk itu.. huhuhu..

Miss Anis said...

huhuhu...MU kalah.....cm ne la ley kalah teruk lak 2....