#22 WORDLESS WEDNESDAY : BUDAK COMEL TIDUR LENA | impianku dalam mimpiku

Wednesday, October 26, 2011

#22 WORDLESS WEDNESDAY : BUDAK COMEL TIDUR LENA

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY

sumber google :)

Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

20 comments:

hawiz said...

comel giler..hihih

cik sakdi said...

ewah budak nii... kehkeh

si robot comel said...

hamboi budak tu,hehe

Aien Not Alien said...

berselimut bagai...comel..hihi

Lya Colours said...

makan itu budakkkk

cucu umie said...

eh2..comel sgtlh..haishhhhh

chii said...

alahai..ciannya..sampai capati dibuat nya jadi selimut..eheh...

Fathiah Hamim said...

dia pun jadi hidangan ke? hhee

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

la..pehal la budak ni masuk dlm dulang..ish3

Shaherah said...

alo lo lo.. comel nyerrr.. tapi sian die.. baring dalam dulang tak selesa.. >.<"

:: Mrs.Eady :: said...

haahhaha..kelakar kelakar la!!

Rtp Farra Arisha said...

this is so funny, right! :D

Khairul Antasha said...

kalo buat saiz org dewasa ntah macam mana la..eheheh...

Adylia Qarissa said...

hahaaa..gila betul gambar nie..

amna said...

budak tu yg kecil ke pratta yang besar ? hehe. cute sgt~

dhiera said...

gaya tidur kekenyangan~

siti kektus said...

aih. jadi lauk ke apa budak ni? hoho

Ezad Skytech said...

haha...relaks je budak tu guna roti tu dijadikan selimut :)

♛ dja sukhri said...

nyum nyum nyum... nak amik mana dulu ni..
mata ke, pipi ke, jarinya ke.. hehe >_<

SYaMiLa said...

comelnya tilam & selimut...he3.. bantal kecik pun ada tu...